Maksuekspert Joel Zernask saab KPMG partneriks

Joel Zernask
KPMG partner Joel Zernask

KPMG Kesk- ja Ida-Euroopa (CEE) juhtkond kinnitas 1. oktoobrist 2016 KPMG CEE partneriks Joel Zernaski, kes on KPMG Baltics OÜ maksuvaldkonna juht.

“Maksuvaldkond on minu jaoks jätkuvalt põnev ja väljakutseid pakkuv ning saan palju innustust klientide tänust, kui mingi keeruline olukord või probleem on lahenduse saanud. Maksuõigus on pidevalt muutuv ja arenev ning selle sees ja ümber orienteerumine vastavalt iga konkreetse äri eripäradele on väärtus, mida soovin koos oma kolleegidega edaspidigi pakkuda kõige kõrgemal tasemel,“ märkis Zernask ettevõtte teatel.

„Joeli ja tema tiimi pädevust hindavad kümned ja kümned kliendid, kes on saanud väärtuslikku nõu nii Eesti kui ka rahvusvahelise maksuõiguse ja -praktika osas. Oma klientidega koos töötades loovad nad KPMG globaalse võrgustiku laiapõhjalise teabe alusel innovatiivseid ja läbimõeldud lahendusi ning aitavad klientidel nende ärieesmärke saavutada“ ütles KPMG Baltics OÜ seeniorpartner Andris Jegers.

Joel Zernask on ligi 15 aastat nõustanud Eesti ja rahvusvahelisi kliente kohalikes ja rahvusvahelistes maksuküsimustes. Ta on Eestis üks tunnustatumaid eksperte ühinemiste ja omandamiste maksunõustamise ning rahvusvahelise maksustruktureerimise vallas. Koostöös KPMG finantsspetsialistide, tehingute nõustamise ekspertide ja advokaatidega pakub Joel oma klientidele laiapõhjalist tuge kõikvõimalikes äriolukordades. Ühtlasi on Joel kogenud lektor, kommentaator ning aktiivne osaleja mitmetes maksuõiguse ja ettevõtluse arendamise töörühmades.

Lisaks seeniorpartner Andris Jegersile ja Joel Zernaskile on KPMG partnerid Eestis Indrek Alliksaar ja Eero Kaup.

 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

SimplBooks – kõige lihtsam raamatupidamis-
tarkvara

SimplBooksi veebipõhine raamatupidamistarkvara on oma lihtsuse ja soodsa hinna poolest mõeldud just eelkõige väikeettevõtetele. Meid kasutab üle 2500 ettevõtte ja raamatupidaja.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad