(Sisuturundus) Lihtne, soodne ja turvaline veebipõhine dokumendihaldussüsteem

Midagi installeerida pole tarvis ja aastase paketi kuutasuks on vaid 8.99 eurot kogu ettevõttele, mitte inimese kohta.

Vaata, kui palju väärtust selle eest saad:

Turvalisus

Sinu faile hoitakse Amazoni Iirimaa serveripargis kõige tugevama 256-bitise krüpteeringuga kaitstult. Failid liiguvad sinu arvutist sinna ja tagasi üle turvalise SSL-ühenduse, nagu internetipanga liiklus ning vastupidi paljudele muudele süsteemidele kaitseb Folderit sinu faile ka krüptolunaraha rünnaku korral.

Jagamine

Kolleegide, klientide, koostööpartnerite ja teise inimestega, kellega soovid, saad jagada nii üksikfaile, kaustu, teemasid kui ka kogu oma rolli. Jah, ühel kasutajal saab olla rohkem kui üks roll/profiil. Vali, kas soovid jagada ainult vaatamisõigust või õigust ka faili andmeid muuta ja kustutada ning edasi jagada ja juba potsatabki nende postkasti kutse!

Kinnitusringid

Kui arvele või muule dokumendile on enne järgmist sammu vaja ühe või mitme inimese kinnitust, loo digitaalne kinnitusring. Vali, kas kinnitajad peavad oma arvamust avaldama kindlas järjekorras või läbisegi ning süsteem saadab vastavalt ka kutsed. Kinnitaja saab anda nõusoleku või mitte nõustuda ning kirjutada soovi korral ka kommentaari, miks ta nii otsustas. Sina saad aga kogu protsessi reaalajas jälgida.

Metainfo

Kuna sellest ei piisa, et dokumendi nimi on “Arve16243.pdf”, vaid sinna juurde on vaja ka konteksti, nagu märkmed, allkirjastajad, kuupäevad, märksõnad jms, siis võimaldab Folderit lisada igale failile ka metainfo. Ning kui vastav väli vaikimisi puudub, saad endale sobiva ise juurde luua! Ning kõigi nende järgi saab otsinguga otsida.

Versioonihaldus

Laadi sama faili uus versioon üles lisaversioonina ning sellele rakenduvad sama kontekst, mis eelmisele. Sama metainfo, samad meeldetuletused, see on jagatud samadele inimestele. Seejuures jääb alles ka eelmine versioon failist ning see on ühe klõpsuga arhiivist taastatav.

E-posti failid otse süsteemi

Iga oma konto rolliga saad ühe süsteemse meiliaadressi, näiteks sinufirma-263g@folderit.com, millele saadetud e-kirjade manused otse süsteemi salvestuvad. Väga lihtne ja mugav viis failid ühe liigutusega postkastist oma Folderit konto alla turvalisusesse saada.

Uuri lähemalt ja alusta tasuta prooviperioodi kohe: www.folderit.com

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Merit Aktiva

Merit Aktiva on lihtne ja mugav pilvepõhine raamatupidamisprogramm, mis sobib nii proffidele kui algajatele. Uued kaasaegsed võimalused ja paljude tegevuste automatiseerimine hoiavad kokku aega ning teevad töö lihtsaks.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad