Autor: Raamatupidaja.ee • 25. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EASi uus koolitusprogramm väikeettevõtjatele

Alustab uus koolitusprogramm väikeettevõtjale
Foto: Pixabay
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus korraldab koostöös Marketingi Instituudiga väikeettevõtete juhtidele ning omanikele mõeldud EASi väikeettevõtja arenguprogrammi. Aktuaalsete teemasid käsitlevat praktilist programmi rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

„Meil on hea meel valmistada ette ambitsioonikad ettevõtjad arenguhüppeks, tuues tippkoolitajate vahendusel nendeni uued tehnikad ja kaasaegsed tööriistad ettevõtte tõhusamaks juhtimiseks ning arendamiseks,“ selgitas EASi ettevõtluse ja ekspordi keskuse koordinaator Katrin Eha. „Kandideerimistähtaeg on juba 31. augustil, mistõttu tuleks huvilistel kiirustada,“ lisas Eha.

Võrreldes varasemate koolitusprogrammidega on kasvanud oluliselt toote- ja teenusearenduse ning müügi ja ekspordimüügi teemade maht, mis on kasvavale väikeettevõtjatele tähtsad. Programmis läbitakse nelja kuu jooksul strateegilise juhtimise ja ärimudelite, toote- ja teenusearenduse, turunduse ja internetiturunduse ning ekspordi moodulid.

Koolitused algavad juba septembris ning toimuvad nii Tallinnas kui ka Tartus. Tänu Euroopa Regionaalarengu Fondi toetusele on koolitusprogrammi hind 8 päeva eest vaid 180€ (sisaldab käibemaksu). EAS korraldab koolitusi koostöös Marketingi Instituudiga, mis pakub täiskasvanute koolitusi turunduse, ettevõtluse ja ostujuhtimise valdkondades.

Sooviavaldusi saab esitada aadressil http://mi.ee/koolitused/easi-vaikeettevotja-arenguprogramm.  Vaata ka lisainformatsiooni:http://www.eas.ee/teenus/vaikeettevotja-arenguprogramm/

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700