Autor: Raamatupidaja.ee • 10. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Audiitorkogu jagas teenetemärke

Audiitorkogu jagas teenetemärke
Foto: Märt-Martin Arengu, Audiitorkogu president
Audiitorkogu tunnustas teenetemärgiga kaheksat audiitortegevuse edendajat, kelle tegevus on märkimisväärselt aidanud kaasa valdkonna arengule ning professionaalse kutseühenduse väljakujunemisele.

Rahandusminister Sven Sester tänas Audiitorkogu 25. aastapäeva konverentsi avakõnes kõiki arvestusala eksperte, kes oma igapäevatöös audiitortegevuse arengusse on hindamatu panuse andnud ning märkis, et audiitortegevus Eestis on näidanud tuumakat sisu – Eesti audiitorid on osa võrgustikust, mis lähtub rahvusvaheliselt tunnustatud põhimõtetest usaldusväärse finantsinfo ja parema ärikeskkonna tagamisel.

Audiitorkogu presidendi Märt-Martin Arengu sõnul on audiitortegevuses paarikümne viimase aasta jooksul kujunenud välja tugev ja ühtne kutse, mis oma igapäevatöös nii auditeerimisel kui finantsnõustamisel seisab läbipaistva ja usaldusväärse ettevõtluskeskkonna eest. Valdkonna kujunemisel on väga oluline roll olnud isikutel, kes oma teadmisi ja kogemusi on jaganud kutse hüvanguks ning kelle eestvedamisel vajalikud muudatused on ellu viidud.

Teenetemärgi kujundus lähtub Audiitorkogu kolmnurgakujulisest kvaliteedimärgist, mis on omistatud kõigile vandeaudiitoritele ning mille tipud sümboliseerivad sünergiat kolme osapoole – audiitor, ettevõtja, avalik huvi – vahel audiitorteenuse osutamisel.

Audiitorkogu teenetemärgi pälvisid:

Urve Kipper – üks kutseühendusele aluse panijatest ja eestvedajatest ning Audiitorkogu kauaaegne juht; – tunnustatud koolitaja ning kauaaegne juhatuse liige; – tunnustatud arvamusliider audiitortegevuse valdkonnas ning kauaaegne Audiitorkogu juhatuse liige; – arvestusala seadusandluse kujundamise oluline eestvedaja; – Audiitorkogu büroo ja toimimisprotsesside ülesehitaja aastatel 2010-2015; – auditeerimisstandardite arendaja ning Audiitorkogu kauaaegne juht; - Audiitorkogu rahvusvahelise audititarkvara E-dok loomise eestvedaja ning Audiitorkogu president; – kutseühenduse arendaja ning tunnustatud vandeaudiitor.    

Tõnis Jakob

Urmas Kaarlep

Kurmet Ojamaa

Mari-Liis Suurpalu

Toomas Vapper

Kaido Vetevoog

Evi Proosa

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700