Autor: Raamatupidaja.ee • 5. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BDO sai maineka auhinna

BDO võrgustiku CEO Martin van Roekel võtab auhinna vastu
Foto: Egle Vainula, BDO raamatupidamisteenuste juht
BDO kuulutati 1. oktoobril Londonis maineka väljaande International Accounting Bulletin (IAB) poolt Aasta võrgustiku (Network of the Year) kategooria võitjaks.

International Accounting Bulletin väärtustab ja tunnustab igal aastal raamatupidamise valdkonna tipptegijaid. Aasta võrgustiku auhinna andmisel hinnatakse eelkõige võrgustike kasumlike kasvustrateegiate elluviimist viimase 12 kuu jooksul ning muid silmapaistvamaid saavutusi, sealhulgas professionaalsete teenuste kõrget taset. Sel korral jõudsid lõppkolmikusse lisaks BDO-le veel KPMG ja PwC.

Areng on BDO võrgustiku üks võtmeelemente ning selle nimel tehakse pidevalt koostööd, mis on viinud positiivse tulemuseni: BDO näitajad on üldisest majanduskasvust ees. 2014. aastal kasvas BDO võrgustiku käive 8,81%, ületades esmakordselt 7 miljardi USD läve. Lisaks käibele kasvas ka BDO võrgustik, mis on alates 2014. aastast esindatud kokku 152-s riigis üle maailma. 

BDO võrgustiku CEO Martin van Roekel oli tulemuste üle rõõmus: "Ma olen tunnustuse üle väga uhke, see on suur au meile kõigile. BDO võrgustiku liikmete panus, kõrgete standardite vääriline töö ja meie inimesed on need, mis on viinud selle auhinna saamiseni. Erakordse klienditeeninduse võtmeelementideks on pühendumus oma tööle, professionaalsed oskused ning soov muuta arvestusala paremaks. IAB auhinna võitmine on selge vihje ka neile ettevõtetele, kes alles kaaluvad meiega liitumist.“

BDO Eesti juhtiva partneri Sulev Luiga sõnutsi võimaldavad sellised võistlused ka õppida: „Iga mõistlik seisukoht tekib asjakohastes võrdlustes tegutsemiskeskkonna ja teistega. Usun, et BDO on Aasta võrgustiku tiitli auga välja teeninud ning seda just BDO-le ja BDO-katele ainuomase pühendumusega olla, teha ja saavutada - BDO eesmärk on lahendusi pakkudes aidata klientidel keskenduda põhilisele ja olulisele, lihtsustada keerulist, vältida ja maandada riske ning vajaduse korral pakkuda tuge organisatsioonisiseste äritugiteenuste osas. Asjatundjatena otsime ja loome õnnestumisteks võimalusi. Hindame ja tunnustame iga inimese tugevaid külgi. Me hindame inimesi saavutuste kaudu ja pakume paindlikkust tööaja kasutamisel. Viime ellu kolleegidele ja klientidele lubatu. Me kohtleme üksteist võrdselt ning usaldus mängib meievahelistes suhetes olulist rolli. Toetame ja soodustame iseseisvat mõtlemist ning enesearengule suunatud tegevusi. Probleemide lahendamisel eelistame ennetavat lähenemisviisi. Tahame olla eeskujuks.“

 BDO Eesti kuulub maailma suuruselt viiendasse audiitoräriühingute ja konsultatsiooniettevõtete ketti BDO. Kõik ketti kuuluvad ettevõtted kasutavad oma ärinimedes BDO kaubamärki. Eestis tegutseme audiitorteenustele ning äri- ja finantskonsultatsioonide osutamisele spetsialiseerunud ettevõttena alates 1991. aastast.  BDO Eesti AS (audiitorettevõtja tegevusluba nr 1) on esimene juriidiline isik, mis sai iseseisvuse taastanud Eesti Vabariigis õiguse audiitorina tegutseda. BDO on esindatud ka kõikidel Eestile olulistel turgudel- see tagab meie siinsetele klientidele vajaduse korral toe ka nende uutel sihtturgudel kogu maailmas.

 BDO Eesti on osa rahvusvahelisest koostöövõrgustikust BDO International Limited, mis asutati oma tänases vormis 1963. aastal, kui Ühendatud Kuningriigi, Madalmaade, Saksamaa, USA ja Kanada audiitoräriühingud otsustasid klientide paremaks toetamiseks oma jõud liita. Kaubamärk BDO on akronüüm ettevõtte algsete partnerite nimedest: Binder Hamlyn (Ühendatud Kuningriik), Dijker & Co (Madalmaad) ning Otte & Co (Saksamaa).

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700