KPMG saab uued juhatuse liikmed

KPMG Andres Root
KPMGst asutaja Andres Root lahkub ettevõttest

KPMG Baltics OÜ juhtkonnas toimuvad 1. oktoobrist 2015 muutused, mil juhatuse liikmeks saavad auditivaldkonna tipptegijad Indrek Alliksaar ja Eero Kaup ning KPMG-st lahkuvad ettevõtte asutaja Andres Root ja kauaaegne auditipartner Taivo Epner. KPMG nõustamisvaldkonda asub juhtima KPMG-ga liitunud suurte kogemustega Hanno Lindpere.

KPMG auditivaldkonna juht Eestis Indrek Alliksaar on alates 1. oktoobrist KPMG Baltics OÜ partner ja juhatuse liige. Alliksaar liitus KPMG-ga 1996. aastal ning tal on kauaaegne börsi- ja teiste suurettevõtete auditeerimise kogemus. Samuti on Alliksaar osalenud mitmes ettevõtete ühinemiste ja ostudega seotud eriprojektis. Ta kuulub Eesti Audiitorkogu juhatusse.

Eesti kontorisse naaseb ning juhatuse liikmeks saab alates 1997. aastast KPMG ridades olnud ettevõtte partner Eero Kaup, kellel on ulatuslik rahvusvaheliste ettevõtete auditeerimise kogemus. Aastatel 2007-2010 oli Kaup Eesti Raamatupidamise Toimkonna liige. Viimased kolm aastat töötas Kaup Leedu KPMG-s, kus juhtis finantssektori auditimeeskonna ning auditi kompetentsikeskuse tööd.   

Peale 23 aastat ettevõtte ülesehitamisel ja arendamisel lahkub KPMG Baltics OÜ-st partner ja juhatuse liige Andres Root, kes 1992. aastal oli üks KPMG võrgustikku kuuluva Eesti ettevõtte asutajaliikmeid, hiljem  KPMG auditipartner ja juhtivpartner. Root on olnud Eesti audiitortegevuse nõukogu esimees (aastatel 1990-1999) ning audiitortegevuse kutsekomisjoni esimees ja liige (2002-2010). Alates 2010. aastast on Root audiitortegevuse avaliku järelevalve nõukogu liige ning ta jätkab oma tegevust nõukogus ka edaspidi.

KPMG-st lahkub ka kauaaegne auditipartner Taivo Epner, kes asus KPMG-sse tööle 1992. aastal. Epneri panus KPMG Baltikumi ja Valgevene riskijuhtimise valdkonna ja kvaliteedikontrolli kujundamisel on olnud asendamatu.

Muutused toimuvad ka nõustamisteenuste juhtimises. Äri- ja tehingute nõustamise valdkonna uus juht on Hanno Lindpere, kellel on pikaaegne kogemus auditi- ning nõustamisvaldkonnas. Lindpere on muu hulgas olnud Ernst & YoungBaltic AS-i vastutav partner ning toetanud partneri rollis Pärnu Konverentside tegevuse juhtimist.

„Kõigepealt tänan tehtud töö eest Andres Rooti, kes pani aluse KPMG-le kui valdkonna juhtivale ettevõttele Eestis. Andrest on alati iseloomustanud suur pühendumus klienditöö kvaliteedile ning teda kui üht Eesti audiitortegevusele alusepanijat nimetavad kolleegid „Eesti audiitorluse isaks“. Ääretult oluline on olnud ka hinnatud kolleegi Taivo roll tehingute nõustamisel ja auditiklientide teenindamisel,“ märkis KPMG Baltics OÜ tegevjuht Andris Jegers.

Jegersi sõnul on KPMG Baltics OÜ eesmärk kasvatada turuosa, jätkates aktiivset tegutsemist audititurul ja olles ambitsioonikas suunanäitaja nõustamisteenuse sektoris. „Rõõm on tervitada Indrekut ja Eerot juhatuse liikmetena ning Hannot nõustamise ärisuuna juhina. Olen kindel, et uus meeskond hoiab KPMG väärtusi ja suurendab veelgi meie konkurentsivõimet,“ lisas Jegers.

 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

SimplBooks – kõige lihtsam raamatupidamis-
tarkvara

SimplBooksi veebipõhine raamatupidamistarkvara on oma lihtsuse ja soodsa hinna poolest mõeldud just eelkõige väikeettevõtetele. Meid kasutab üle 2500 ettevõtte ja raamatupidaja.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad