Raamatupidajate põnevad hobid: sukeldumine

Raamatupidaja sukeldumas
Raamatupidaja Marje Tamm sukeldumas

Kuigi raamatupidajatel näikse olevat ööpäeva- ja aastaringselt tööd, tuleb vaimse tasakaalu ja tervise huvides aeg-ajalt rutiinist välja murda ja midagi ka enese heaks teha. Milliste hobidega raamatupidajad tegelevad?

Marje Tamm lõpetas 2004. aastal Tallinna Majanduskooli ja on sellest ajast saati töötanud raamatupidajana. Hiljuti liitus ta 1Office Eesti tööka tiimiga. Marje hobi on sukeldumine.

„Sukeldumise juurde juhatas mind 6 aastat tagasi mu elukaaslane, kes on sukeldumisinstruktor. Kursused läbisin Eestis ja oma esimese “päris” avamere sukeldumise tegin Egiptuses  Punases meres. See oli väga suurepärane kogemus ja ajas lati väga kõrgele. Teist samaväärse veealuse eluga ja sukeldumistingimustega (vee temperatuur, nähtavus, ligipääsetavus) paika on maailmas peaaegu võimatu leida,“ räägib Marje.

Marje sõnutsi on sukeldumine äärmiselt rahustav tegevus: „Vee all kaob igasugune ajataju, sest vaadata on nii palju. Sellest ka vajadus aeg-ajalt manomeetrit jälgida, et õhk otsa ei saaks. Kindlasti on oma hobidega tegelemine mõnus täiendus igapäevarutiinile ja annab uue hingamise ka tööellu.“

Samas möönab Marje, et teise suure lemmiku, lainelauaga sõitmisega tegelemist segab töö küll, sest Eestis on harva head surfiilma – tugevat ja õigest suunast tuult. „Tihti on õige suuna haripunkt just tööajal ja sügiseti tegelikult läheb ka pärast tööd juba pimedaks.. Siis tulebki valida - kas raske südamega töö juures istuda või siis nädalavahetusel töötunnid tasa teha,“ tunnistab Marje.

Kui sinulgi on põnev hobi, siis kirjuta sellest raamatupidaja.ee toimetusele!

Raamatupidaja Marje Tamm sukeldumas
Raamatupidaja Marje Tamm sukeldumas

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

AIANDUSKESKUS HANSAPLANT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Hansaplant Hulgi OÜ

31. mai 2018

Taxify is looking for an ACCOUNTANT

Taxify OÜ

30. mai 2018

PLM GRUPP EESTI OÜ is looking for ACCOUNTANT

Manpower OÜ

06. juuni 2018

Uudised

Tööriistad