Raamatupidajate põnevad hobid: sukeldumine

Raamatupidaja sukeldumas
Raamatupidaja Marje Tamm sukeldumas

Kuigi raamatupidajatel näikse olevat ööpäeva- ja aastaringselt tööd, tuleb vaimse tasakaalu ja tervise huvides aeg-ajalt rutiinist välja murda ja midagi ka enese heaks teha. Milliste hobidega raamatupidajad tegelevad?

Marje Tamm lõpetas 2004. aastal Tallinna Majanduskooli ja on sellest ajast saati töötanud raamatupidajana. Hiljuti liitus ta 1Office Eesti tööka tiimiga. Marje hobi on sukeldumine.

„Sukeldumise juurde juhatas mind 6 aastat tagasi mu elukaaslane, kes on sukeldumisinstruktor. Kursused läbisin Eestis ja oma esimese “päris” avamere sukeldumise tegin Egiptuses  Punases meres. See oli väga suurepärane kogemus ja ajas lati väga kõrgele. Teist samaväärse veealuse eluga ja sukeldumistingimustega (vee temperatuur, nähtavus, ligipääsetavus) paika on maailmas peaaegu võimatu leida,“ räägib Marje.

Marje sõnutsi on sukeldumine äärmiselt rahustav tegevus: „Vee all kaob igasugune ajataju, sest vaadata on nii palju. Sellest ka vajadus aeg-ajalt manomeetrit jälgida, et õhk otsa ei saaks. Kindlasti on oma hobidega tegelemine mõnus täiendus igapäevarutiinile ja annab uue hingamise ka tööellu.“

Samas möönab Marje, et teise suure lemmiku, lainelauaga sõitmisega tegelemist segab töö küll, sest Eestis on harva head surfiilma – tugevat ja õigest suunast tuult. „Tihti on õige suuna haripunkt just tööajal ja sügiseti tegelikult läheb ka pärast tööd juba pimedaks.. Siis tulebki valida - kas raske südamega töö juures istuda või siis nädalavahetusel töötunnid tasa teha,“ tunnistab Marje.

Kui sinulgi on põnev hobi, siis kirjuta sellest raamatupidaja.ee toimetusele!

Raamatupidaja Marje Tamm sukeldumas
Raamatupidaja Marje Tamm sukeldumas

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Merit Palk

Merit Palk on kaasaegne pilvetehnoloogias palgaprogramm, kus professionaalsed võimalused on ühendatud kasutamise lihtsusega. Teil pole vaja süveneda erinevate tasude ja maksude arvestamise nüanssidesse, kogu tarkus on programmis olemas ning tulemus alati 100% õige.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad