Autor: Raamatupidaja.ee • 6. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametlike Teadaannete uus süsteem

Ametlike Teadaannete uus infosüsteem
Foto: www.ametlikudteadaanded.ee
6. aprillil võeti kasutusele Ametlike Teadaannete uus infosüsteem, mis avardab nii teadaannete avaldajate kui ka kasutajate võimalusi.

Ametlike Teadaannete uue infosüsteemi eesmärgiks on parandada teabe kättesaadavust, selle levimist ja andmekvaliteeti.

Uus infosüsteem võimaldab kasutada mitmeid uusi võimalusi nii teadaannete avaldajale kui ka inimesele, kes soovib ametlike teadaannetega tutvuda. Selleks peab süsteemi sisenema ID-kaardi või mobiil ID-ga veebilehe paremal ülanurgas oleva "Sisene" nupu abil.

Teadaannete avaldajad saavad uues infosüsteemis avaldada teadaandeid nn „iseteeninduse“ põhimõttel, kasutades iga teadaande liigi jaoks loodud eeltäidetud vorme.

Avaldatavate teadaannete nimekirja, juhendid uue infosüsteemi kasutamiseks ja muu abiteabe leiate rubriigist „Abi“.

Minu Ametlike Teadaannete (MinuAT) võimalused

Tutvuda saab kõikide Teie ja Teiega seotud juriidiliste isikute kohta avaldatud ning arhiveeritud teadaannetega;

Kättetoimetatavate teadaannete puhul saab kinnitada teadaande kättesaamine ja sellega ühtlasi teadaande avaldamine lõpetada. Kui kättesaamine kinnitatakse enne avaldamise kuupäeva saabumist, siis teadaannet ei avaldata;Vaadata saab teadaandeid, millele on antud õigustatud huvi korral arhiivi juurdepääs ja lisaks näha, kes on Teiega seotud arhiveeritud teadaannetega tutvunud;Tellida saab oma e-postile teavitusi teadaannete avaldamise kohtaSalvestada otsinguid ja teadaandeid järjehoidjasse või leida viimati vaadatud teadaanded kiiresti ja lihtsalt.

Uue infosüsteemi väljatöötamist rahastati Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondi struktuurivahendite taotlusvoorust „Teabe kättesaadavuse, mugava kasutatavuse ja arusaadavuse parandamine“.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700