SEB Elukindlustus hüvitas ligi miljoni eest kahjusid

2014. aastal maksis SEB Elu- ja Pensionikindlustus 542 kindlustuskahju eest klientidele välja üle 904 000 euro hüvitisi, mis on 2013. aastal makstud summast 27 protsenti suurem. Ligi pool välja makstud kindlustushüvitiste summast maksti välja laenukindlustuslepingute alusel.

SEB Elu- ja Pensionikindlustuse juhatuse esimehe Indrek Holsti sõnul on laenu võtnud kliendid hakanud aasta-aastalt üha enam mõtlema oma lähedaste kindlustunde peale ja sellele, et soetatud kodu jääks perele alles ka siis, kui laenuvõtja võime laenukohustusi täita peaks seoses terviseprobleemide või töökaotusega vähenema või kaduma. Igal aastal kasvab kindlustatud laenude osakaal, ulatudes 2014. aastal 75 protsendini uutest laenudest. Laenukindlustusega seotud väljamaksed moodustasid aasta jooksul kindlustusseltsi hüvitiste kogumahust 47 protsenti.

SEB Elu- ja Pensionikindlustuse juhatuse esimees Indrek Holst: „Kindlustusturg näitab Eestis tagasihoidlikku, kuid stabiilset iga-aastast kasvu ja minu hinnangul on see loogiline ja prognoositav trend turumajanduse tingimustes, kus iga pere peab läbi kindlustama oma toimetuleku ka ootamatuste puhuks. Tagasilükatud hüvitisetaotluste osakaal SEB-s oli 2014. aastal alla viie protsendi.

SEB kahjustatistika andmetel on suurem osa surmapõhjustest jätkuvalt seotud südame- ja veresoonkonna haiguste ja pahaloomuliste kasvajatega. Tööõnnetus juhtumeid oli aasta jooksul 35. Lastega toimus möödunud aastal 78 õnnetusjuhtumit, mis on viiendiku võrra vähem kui eelnenud aastal. Laste kahjustatistikas on endiselt esikohal olme- ja sporditraumad.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

Taxify is looking for an ACCOUNTANT

Taxify OÜ

30. mai 2018

AIANDUSKESKUS HANSAPLANT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Hansaplant Hulgi OÜ

31. mai 2018

PLM GRUPP EESTI OÜ is looking for ACCOUNTANT

Manpower OÜ

06. juuni 2018

Uudised

Tööriistad