Omniva vahendas mullu üle 4 miljoni e-arve

Omniva vahendas mullu üle 11 miljoni arve, millest üle 4 miljoni olid e-arved. Aastaga kasvas Omniva käive e-arvelduslahenduste valdkonnas 30 protsenti.

Omniva ärisüsteemide üksuse juht Sander Aasna sõnul saadeti Omniva kaudu välja möödunud aastal üle 10 miljoni müügiarve. Ettevõtte ostuarvete lahenduse kaudu võtsid asutused ja ettevõtted vastu üle ühe miljoni ostuarve.

 E-arvete osakaal kõikidest vahendatud arvetest oli eelmisel aastal 40 protsenti. «Järgmisel aastal lähevad avalikus sektoris e-arved kohustuslikuks ning juba täna on näha, et e-arvete osakaal kasvab,» selgitas Aasna.

Aasna sõnul on Omniva käive e-arvelduslahenduste valdkonnas kasvanud aastaga 30 protsenti ning käesolevaks aastaks prognoosib ettevõte kasvu jätkuvalt üle 30 protsendi.
Omniva infologistika divisjoni juht Kaur Lohk nentis, et Baltikum on Omniva jaoks koduturg ning on e-teenustega on plaanis jõuliselt Lätis ja Leedus laieneda. «Esimesed kliendid on meil e-arvete vallas neis riikides juba olemas ja huvilisi on palju. Me läheme sinna, kuhu meie kliendidki. Saame neile pakkuda samasugust teenust kogu Baltikumis,» rääkis Lohk.
Eestis kasutavad Omniva digiarvelahendust ministeeriumid ja riigiasutused, paljud omavalitsused eesotsas Tallinna linnaga, samuti Kaitseliit, Eesti Rahvusringhääling, Tele2, G4S, Amserv  ja paljud teised.

Digiarve on masintöödeldav elektrooniline dokument, mis luuakse, edastatakse, kirjendatakse ja säilitatakse elektroonilises keskkonnas ning mille elutsükkel on algusest lõpuni elektrooniline. Paberarvetega võrreldes on digiarvete kasutamine odavam ja keskkonnasõbralikum.  Samuti tagab üleminek digiarvetele andmete parema ja kiirema analüüsitavuse ja asjaajamise suurema läbipaistvuse.

E-arvetele ülemineku kohta LOE LISAKS:

Riik kutsub üles ühinema e-arvetele ülemineku kavaga

E-arved muutuvad peagi kohustuslikuks

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ ootab oma meeskonda PALGAARVESTAJAT

Maxima Eesti OÜ

19. november 2018

STORA ENSO PACKAGING AS otsib RAAMATUPIDAJAT ja VANEMRAAMATUPIDAJAT

Tammiste Personalibüroo OÜ

13. november 2018

Uudised

Tööriistad