Omniva vahendas mullu üle 4 miljoni e-arve

Omniva vahendas mullu üle 11 miljoni arve, millest üle 4 miljoni olid e-arved. Aastaga kasvas Omniva käive e-arvelduslahenduste valdkonnas 30 protsenti.

Omniva ärisüsteemide üksuse juht Sander Aasna sõnul saadeti Omniva kaudu välja möödunud aastal üle 10 miljoni müügiarve. Ettevõtte ostuarvete lahenduse kaudu võtsid asutused ja ettevõtted vastu üle ühe miljoni ostuarve.

 E-arvete osakaal kõikidest vahendatud arvetest oli eelmisel aastal 40 protsenti. «Järgmisel aastal lähevad avalikus sektoris e-arved kohustuslikuks ning juba täna on näha, et e-arvete osakaal kasvab,» selgitas Aasna.

Aasna sõnul on Omniva käive e-arvelduslahenduste valdkonnas kasvanud aastaga 30 protsenti ning käesolevaks aastaks prognoosib ettevõte kasvu jätkuvalt üle 30 protsendi.
Omniva infologistika divisjoni juht Kaur Lohk nentis, et Baltikum on Omniva jaoks koduturg ning on e-teenustega on plaanis jõuliselt Lätis ja Leedus laieneda. «Esimesed kliendid on meil e-arvete vallas neis riikides juba olemas ja huvilisi on palju. Me läheme sinna, kuhu meie kliendidki. Saame neile pakkuda samasugust teenust kogu Baltikumis,» rääkis Lohk.
Eestis kasutavad Omniva digiarvelahendust ministeeriumid ja riigiasutused, paljud omavalitsused eesotsas Tallinna linnaga, samuti Kaitseliit, Eesti Rahvusringhääling, Tele2, G4S, Amserv  ja paljud teised.

Digiarve on masintöödeldav elektrooniline dokument, mis luuakse, edastatakse, kirjendatakse ja säilitatakse elektroonilises keskkonnas ning mille elutsükkel on algusest lõpuni elektrooniline. Paberarvetega võrreldes on digiarvete kasutamine odavam ja keskkonnasõbralikum.  Samuti tagab üleminek digiarvetele andmete parema ja kiirema analüüsitavuse ja asjaajamise suurema läbipaistvuse.

E-arvetele ülemineku kohta LOE LISAKS:

Riik kutsub üles ühinema e-arvetele ülemineku kavaga

E-arved muutuvad peagi kohustuslikuks

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Merit Palk

Merit Palk on kaasaegne pilvetehnoloogias palgaprogramm, kus professionaalsed võimalused on ühendatud kasutamise lihtsusega. Teil pole vaja süveneda erinevate tasude ja maksude arvestamise nüanssidesse, kogu tarkus on programmis olemas ning tulemus alati 100% õige.

Merit Aktiva

Merit Aktiva on lihtne ja mugav pilvepõhine raamatupidamisprogramm, mis sobib nii proffidele kui algajatele. Uued kaasaegsed võimalused ja paljude tegevuste automatiseerimine hoiavad kokku aega ning teevad töö lihtsaks.

Valdkonna tööpakkumised

MERKO otsib raamatupidamise osakonda RAAMATUPIDAJAT

Merko Ehitus Eesti AS

18. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad