Tõnis Blank asub tööle Rapla maavanemana

Eesti Raamatupidajate Kogu kauaaegne juhatuse esimees Tõnis Blank paneb ameti maha ning asub tööle Rapla maavanemana.

Valitsuse korralduse kohaselt nimetatakse Tõnis Blank Rapla maavanemaks määratud ajaks alates 23. jaanuarist 2015. a kuni 22. jaanuarini 2020. a.

Tõnis Blank on aastatel 1993-1997 olnud Kehtna Ettevõtluse Arendusühistu, hiljem nimetatud Kehtna Hoiu-laenuühistu pearaamatupidaja-finantsjuht. Hoiu-laenuühistu juhatuse ja krediidikomitee liige on Tõnis Blank tänaseni.
Aastatel 1997-2000 on Tõnis Blank olnud Eesti Ühistegelise Liidu juhatuse esimees ja tegevjuht, 2000-2002 Eestimaa Põllumajandustootjate Keskliidu tegevjuht, 2002-2004 Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse liige ja tegevjuht.

Aastatel 1999-2004 kuulus Tõnis Blank Kehtna Vallavolikogu koosseisu. Aastatel 2004-2009 on Tõnis Blank olnud Rapla maavanem. Alates 2010. aastast kuni käesoleva ajani on Tõnis Blank Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees.

Tõnis Blank meenutab, et olin esimene juhatuse esimees, kes võeti tööle põhikohaga, palgalisena. "Olin ka ühtlasi tegevjuht. See andis võimaluse paremini suhelda ERK arvukate partnerite ja riigiasutustega. Just suhtlemine väljapoole oli suur osa minu tegemistest. Ka kutse omistamise populariseerimine - on ju aasta-aastalt kutseeksamile tulijate arv suurenenud", toob Blank välja saavutused.

Tiit Leieri ametiaeg Rapla maavanemana lõppes 20. detsembril 2014. a. Rapla maavanema ülesandeid täidab kuni uue maavanema ametisse nimetamiseni maasekretär Ene Matetski.

Eesti Raamatupidajate Kogu uus juhatuse esimees pole veel selgunud, avatud on konkurss. 

Raamatupidaja.ee meeskond soovib Tõnisele edu uues ametis!

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad