Finantssektorit hakkab vedama Anu Müürsepp

Finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia uueks tegevjuhiks saab 19. jaanuaril Anu Müürsepp.

FinanceEstonia juhatuse esimehe Aare Tammemäe sõnul rääkis Anu Müürsepa tegevjuhiks valikul tema kasuks pikaajaline finantssektori töökogemus ja sobivad isikuomadused.

Müürsepa kogemusest valdkonnas väärib esile tõstmist töötamine kunagises Hansapangas ning hilisem periood Eesti Energias, mille jooksul ehitas ta üles finantsosakonna töö ja juhtis seda 11 aastat. Müürsepa viimane amet enne FinanceEstonia juhiks saamist oli aastatel 2010-2012 autorendi ja –liisinguga tegeleva ettevõtte Ideal finantsjuhtimine ja –arvestus. Müürsepal on Tartu Ülikooli majandusteaduskonna rahanduse ja krediidivaldkonna magistrikraad.

Tammemäe sõnul on Anu Müürsepp sobiva suhtekapitaliga ja teadmistega inimene, et saavutada organisatsiooni eesmärke. “Eesti finantssektorit arendades seisab FinanceEstonia täna selle eest, et Eestisse tekiks uusi ettevõtteid, loodaks uusi töökohti ja paraneks kapitali kättesaadavus eriti väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele,” ütles Tammemäe.

Uue tegevjuhi sõnul on FinanceEstonia senise kolme tegevusaasta jooksul loonud finantssektori tegijatele uusi arenguvõimalusi ja toetanud läbi rahvusvaheliste sidemete ja kapitali kättesaadavuse parandamise Eesti majandusarengut. “Tänu FinanceEstonia tegevusele ja dialoogile riigiasutuste ja turuosaliste vahel on ühiskonnas saavutatud hea nähtavus ja loodud tulevikupilt, kuidas koos finantssektoriga väike- ja keskmise suurusega ettevõtete kasvuraskusi paremini lahendada,” ütles Müürsepp.

FinanceEstonia senine tegevjuht Krõõt Kilvet liigub edasi juhtima ettevõtete panganduse valdkonda DNB Pangas.

FinanceEstonia on 2011. aastal loodud finantssektori esindusorganisatsioon, mille eesmärk on luua arenguvõimalusi liikmetele ja toetada majandusarengut läbi valdkonna rahvusvahelistumise, innovatsiooni ja kapitali kättesaadavuse parandamise. FinanceEstonia koondab 62 liiget.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad