BDO Eesti saab infolehe Palk uueks kaasautoriks

Äripäeva infoleht Palk saab juba detsembris uue kaasautori, kui palga- ja maksuteemasid hakkavad infolehes kommenteerima tuntud maksu- ja raamatupidamisteenuste firma BDO Eesti spetsialistid. 

Esimene infolehe number, kus raamatupidajatele ja palgaarvestajatele olulisi teemasid avatakse, ilmub 17. detsembril.
BDO Eesti turunduskoordinaator  Lemme Suve ütles Äripäevale, et esimeses nende osalusel ilmuvas infolehes võetakse põhjaliku vaatluse all kõik olulisemad 2015. aasta maksumuudatused, lisaks antakse lugejatele ülevaade töötasu maksustamisest ning selle erisustest.
 
BDO teab raamatupidajate probleeme
Oma igapäevatöös ettevõtete raamatupidamis- ja palgaarvestusprobleemidega kokku puutuv BDO teab, millisest infost ja abist raamatupidajatel-palgaarvestajatel enim puudu on. Seetõttu on nad mõelnud juba ka järgmiste infolehtede fookusteemadele. 
“Edaspidi vaatame üle keskmise töötasu arvestuse ning sellega seotud erinevad näited, samuti TSD uute vormide praktiline pool – nõuanded ja kogemused. Hoiame lugejaid kursis uuendustega, toome praktilisi näiteid oma kogemustest palgaarvestuses,” loetleb Suve.
 
BDO Eesti loodab Suve sõnul just enda kogemustele tuginedes pakkuda mitmekülgset ning huvitavat lugemist Äripäeva infolehe Palk lugejatele.
 
Infolehes Palk hakkavad peamiselt vastuseid andma, palgaarvestuse tagamaid avama ning eluliste näidetega illustreerima BDO Eesti palgaarvestuse projektijuht Jane Orul ning palgaarvestaja Liina Tiivoja. Mõlemad kuuluvad BDO raamatupidamise ja palgaarvestuse meeskonda, kel on varasem töökogemus raamatupidajana. Jane Orulil on TTÜ-st avaliku sektori ökonoomika magistrikraad ning varasem töökogemus raamatupidajana ning palgaarvestajana tööstussektoris, transpordi ja logistika sektoris. Liina Tiivojal on varasem töökogemus raamatupidajana õigusbüroost, transpordi ja logistika sektorist ning samuti on ta pakkunud raamatupidamise teenust mittetulundusühistutele.
 
Infolehe PALK fookuskülgedele annab lisandväärtust aktuaalsete maksunõuannetega BDO Eesti maksunõustaja Ave Rego, kes on lõpetanud TTÜ magistriõppe õigusteaduse erialal ning sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli erialal. 
 
Infoleht Palk on Äripäeva teabekirjastuse kvartaalne väljaanne, mille esimene number ilmus 2013. aasta septembris. Infoleht kajastab raamatupidajatele, palgaarvestajatele ja personalijuhtidele olulisi töötasude, maksude, boonuste, samuti hindamise, motivatsiooni jm palgakorraldusega seotud teemasid. Igas numbris teeb ülevaate Eesti palgaturust ja –uuringutest Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder, samuti avaldab infoleht teiste Euroopa riikide palgastatistikat.
 
Infoleht on tellijatele kättesaadav ka veebis: http://palk.aripaev.ee

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad