13. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GSMauto lihtne sõidupäevik

Seadusemuudatused kohustavad ettevõtteid üsna täpselt sõidupäevikut pidama. Üks lihtsamaid lahendusi on elektrooniline sõidupäevik, mille võimalusi selgitab GSMauto arendusjuht Tõnu Vahter.

GSMauto meeskond on varsti juba 10 aastat pakkunud oma klientidele erinevaid GPS lahendusi. Oma kogemuste põhjal võime öelda, et konkurentsitult on meie nõutuim toode Maksuametile pakutav Sõidupäeviku lahendus. Õige pea tuleb täiemahulise maksusoodustuse saamiseks lisaks päeviku- pidamisele ka tehtud sõite tõendada ning lihtsaim moodus on selleks GPS ja meie GSMauto lahendus.

Miks peaks sõidukipargile GPS seadmed paigaldama?

Kui aastaid tagasi rääkisime pigem jälgimisteenusest, siis täna lahendab GSMauto kõiki kitsaskohti terviklikumalt. Jälgimine kui selline ei ole enam nii oluline, kuna Eestis on juba ettevõtte ja töötaja vahel tekkinud usaldus. Väga olulisele kohale on tõusnud kogu autopargi halduses sõitude analüüs ja kahtlemata ka Sõidupäeviku lahendus. Kõik ainult selleks, et autopargiga seonduvad kulud oleksid kontrolli all.

Millised on sõidupäeviku võimalused?

Kõige lihtsamalt öeldes toimib päevik ise ja täidab vajalikud andmed teie eest. Vajadusel saate kasutajaliideses alati sõite täpsemalt eesmärgistada ja sõiduki odomeetri näitu uuendada. Igapäevases praktikas tähendab eeltäidetud sõidupäevik seda, et töötaja ei pea enam ise sõitude aegasid ja  odomeetri näite oma võrgukettal olevasse Excelisse salvestama. Päeviku lisatööriistadena pakume kasutajale võimalust sõitudel juhte vahetada sõitude eesmärke hulgi põhimõttel sisestada.Samuti võime Sõidupäevikut saata ülevaatamiseks automaatselt iga kuu kokkulepitud kuupäeval soovitud e-maili aadressile.

 Kui palju see kõik maksab?

GSMauto kuutasu on sageli lausa ühekohaline number, uutele klientidele pakume aga Sõidupäevikut kuni aasta lõpuni TASUTA!

Sõidupäeviku kasutuselevõtust võidavad nii töötajad,  kui ka tööandjad – töötajal on võimalik saada rohkem raha oma auto kasutamise eest, tööandja saab aga kulusid katta maksuvabalt. 

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700