Avatud uste päev Tallinna ettevõtlusinkubaatorites

Homme, 8. oktoobril on Tallinna ettevõtlusinkubaatorites avatud uste päev – uksed on avatud nii Kopli ettevõtlusinkubaatoris (Kopli 98), Ülemiste inkubaatoris (Suur-Sõjamäe 10a) kui ka Loomeinkubaatoris (Veerenni 24).

Avatud uste päeval saab tutvuda ettevõtlusinkubaatorite tegemistega ja ühtlasi kuulata huvitavaid ja harivaid seminare.

Kopli ettevõtlusinkubaatoris kell 11.00 algaval seminaril „Kuidas vallutada välisturge?“ jagavad kogemusi Playluggage ja Estelon. Playluggage OÜ esindajad räägivad oma kogemustest Eesti müügikultuuris, toimivatest kommunikatsioonivormidest ja välisturule sisenemise strateegiatest. Alfred & Partners OÜ partner Alissa Vassilkova jagab kaubamärgi Estelon kõlarite teekonda välisturule.

Kell 17.00 on huvilised oodatud külla Loomeinkubaatorisse, kus toimub seminar teemal Lingvist’i teekond Londonisse. Keeleõppeprogrammi Lingvist asutaja Mait Müntel räägib oma kogemustest startup-kiirendis TechStars osalemisest. Tänavu kevadel osutus Lingvist üheks kümnest ettevõttest, kes valiti enam kui 1 500 kandidaadi seast välja mainekasse TechStarsi Londoni kiirendiprogrammi.

Lingvist, varasema nimega Language Accelerator, on keeleõppetarkvara, mis kiirendab keeleõppeprotsessi ja vähendab kordades keeleõppele kuluvat aega. Keeleõppe kiirendamine saab võimalikuks tänu keele statistilisele analüüsile ning protsessi matemaatilisele optimeerimisele. Programm kaardistab õpilase teadmisi ning oskab õppeprotsessi suunata vastavalt kasutaja arengule.

Ülemiste inkubaatoriga on võimalus tutvuda homme kella 9.00 -17.00.

Seminaridel osalemine ja ärinõu küsimine on tasuta.

http://www.tallinn.ee/ettevotjale/

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Merit Palk

Merit Palk on kaasaegne pilvetehnoloogias palgaprogramm, kus professionaalsed võimalused on ühendatud kasutamise lihtsusega. Teil pole vaja süveneda erinevate tasude ja maksude arvestamise nüanssidesse, kogu tarkus on programmis olemas ning tulemus alati 100% õige.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad