Levira finantsdivisjon otsib raamatupidajat

Töö sisu on Levira ja tema tütarühingu SA Tallinna Teletorni igapäevane raamatupidamisarvestus erinevates töölõikudes.CV koos kaaskirjaga palume saata hiljemalt 10.septembriks.

Levira on ringhäälingu-, meedia- ning IT- ja telekommunikatsiooni valdkondades infrastruktuuriteenuseid osutav ettevõte.  Levira on rajanud Eestis 6 üleriigilist digitelevisiooni- ja 4 raadiolevivõrku, mille kaudu jõuavad Eestimaa kodudesse erinevad tele- ja raadiokanalid. Rahvusvaheliselt on Levira tuntud meediateenuste osutajana: väljastame Tallinnas ligi 30 telekanalit ja edastame neid erinevate televisiooniteenuste pakkujate võrkudesse Skandinaavias, Baltikumis ja mujal Euroopas, teeme teleülekandeid spordi- ja kultuurisündmustest.  Levira on rajanud Tallinna Teletorni kaasaegse andmekeskuse, kus osutame serverimajutuse ja pilvetehnoloogial baseeruvaid IT teenuseid kohalikele ja lähiriikide klientidele.  Sihtasutuse kaudu haldame ka Tallinna Teletorni turismiatraktsiooni. 
Kokku töötab meil 120 inimest.

Sinu töö sisu Leviras:
Levira ja tema tütarühingu SA Tallinna Teletorni igapäevane raamatupidamisarvestus erinevates töölõikudes.  See hõlmab muuhulgas raamatupidamise algdokumentide sisestamist, arvete töötlust, põhivara- ja palgaarvestust, kassa- ja pangatehingute kajastamist, kassainventuure jms.

Senine kogemus peaks selgelt välja tooma Sinu:
• teoreetilise ja praktilise ettevalmistuse ettevõtte raamatupidamise teostamisel - eeldame erialast haridust  ja vähemalt kolmeaastast raamatupidamiskogemust väiksemas või keskmise suurusega ettevõttes;
• valmisoleku olla oma töös alati täpne ja põhjalik ning soovi vastutada oma töölõigu eest;
• kursisoleku vajaliku õigusruumi ja parimate praktikatega ning soovi end sel alal pidevalt täiendada.

Kasuks tuleb töökogemus majandustarkvaraga Directo.

Omalt poolt pakume:
• vastutusrikast tööd ja võimalust raamatupidamise parendamisprotsessides kaasa rääkida;
• asjatundlikke kolleege, kes oskavad Sinu tööd hinnata, seda nii osakonna siseselt kui ettevõttes laiemalt;
• meeldivat töökeskkonda unikaalses Tallinna Teletornis.

Muu info:
• Töökoht asub Kloostrimetsa tee 58a
• Tööle saab asuda juba septembrist 2014.
• CV koos kaaskirjaga palume saata hiljemalt 10.septembriks aadressile cv@levira.ee, märksõnaga
 „Raamatupidaja“.  Täname kõiki kandideerijaid, edasipääsenutega võtame ühendust jooksvalt, kuid hiljemalt 30.septembriks.
• Lisainfo tel. 680 4087, personalijuht Piret Veensalu.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Tarkvararobootika ja tööprotsesside automatiseerimine – millal see läbimurde saavutab?

Olles kuulnud tarkvararobootikast ja tööprotsesside automatiseerimisest (robotic process automation, RPA), hakkavad ettevõtted sageli mõtlema, kas peaks eelistama RPAd praeguste süsteemide uute funktsioonidega värskendamise või integreeritud lahenduste loomise asemel.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad