Ametiühingud otsivad võimalusi palgatõusuks

Ametiühingute Keskliidu kutsel arutavad tunnustatud majandusasjatundjad homme avalikul arutelul kas ja kuidas oleks võimalik Eestis palgatõusu kiirendada ja mida teha, et see tõus oleks püsiv. Arutelu on inspireeritud Indrek Neivelti 1000-eurose alampalga ideest.

Arutelul osalevad tunnustatud majanduskorüfeed ja analüütikud nagu Indrek Neivelt, Maris Lauri, Meelis Mandel, Meelis Virkebau, Heido Vitsur, Marika Priske ning Ülo Kaasik Eesti Pangast.

Ametiühingute Keskliidu esimees Peep Peterson kinnitas, et ametiühingud on huvitatud kiiremast miinimumpalga tõusust ja ka kiiremast mediaanpalga tõusust mis peaks vastu ka majanduskriisile. „Töötajad ei lepi väljavaatega, et jõuame palkadega Euroopa keskmiseni alles 25 aastaga. Otsime kiiremat, kuid jätkusuutlikku tempot. Seepärast arutamegi oma ala tippudega, mida teha, et kiirem palgatõus oleks võimalik,“ selgitas Peterson.

Ametiühingute Keskliidu korraldatud majandusekspertide avalik arutelu teemal „Kui suurt või väikest palgatõusu Eesti välja kannatab?“ toimub kolmapäeval, 27.augustil algusega kell 11.00 Rahvusraamatukogu kuppelsaalis

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad