Iga kolmas ameeriklane on võlgasid maksmata jätnud

Hinnanguliselt iga kolmas täiskasvanud inimene Ameerikas, ehk 77 miljonit inimest, on jäänud millalgi hätta oma võlgade maksmisega ning nendelt on hakatud „võlga sisse nõudma“, selgub Urban Institute uuringust.

Organisatsioon uuris võlgasid, mis ei olnud seotud kinnisvaralaenudega. Sinna hulka kuulusid krediitkaardi võlad, autolaenud, raviarved, alimendid lastele ning isegi parimistrahvid, vahendab CNN Money.

Inimeste maksmata võlad ulatusid 25 dollarist kuni 125 000 dollarini. Keskmine võlasumma oli 5200 dollarit.

Geograafiliselt on probleeme kõikides regioonides. Halb seis on Nevada osariigis, kus 47 protsenti täiskasvanutest pole võlga õigeks ajaks tasunud ning tihtipeale ka inkassofirmasse antud. Nevadas oli keskmine võlgu jäänute summa kõige suurem – 7198 dollarit.

North Dakota osariigi pole oma võlakohustusi õigeks ajaks täitnud 19 protsenti täiskasvanutest. Üldiselt on hullem olukord Lõuna osariikides – mõnedes piirkondades oli näitaja lausa 44 protsenti. Vähem on võlgu jäänud inimesi aga Kirde-USAs, kus protsent paljudes maakondades 30 ja vähem protsenti.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

RICKMAN TRADE OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Rickman Trade OÜ

23. september 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

Uudised

Tööriistad