Autor: Tuuli Seinberg • 30. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatupidamise äriplaan

Konverentsil Raamatupidamise äriplaan antakse põhjalik ülevaade kõigist ettevõtluse alustamise, äri kiirendamise ja edu kindlustamise aspektidest.  Konverents sobib kõigile ärihuvilistele.

Raamatupidamise äriplaan toimub 09.10.2014 Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses. Konverentsi kava järgib ettevõtte rajamise ja kasvatamise loogilisi samme, mida valgustavad oma ala parimad asjatundjad. Lisaks ettevõtlusega otseselt seotud teemadele tuleb juttu ka ettevõtja õiguskaitsest ja sotsiaalsetest garantiidest. Teooria kinnistab aga TTÜ Majanduskoolituskeskuse poolt spetsiaalselt selle konverentsi jaoks välja töötatud ettevõtlusmäng, mis paneb proovile nii ärivaistu kui finantsteadmised.

• Oled palgatööst tüdinud, aga ei söanda ettevõtjaks hakata?

• Otsid oma äriideele finantseerimisvõimalusi?• Tahad ettevõtte muuta kasumlikumaks?• Rajasid oma raamatupidamisfirma ja mõtiskled, kuidas esialgset edu kindlustada ja edasi areneda?Kuni 10. juulini on hind vaid 129 eurot (km-ga 154,8 eurot)!

Oma kogemusi ja praktilisi näpunäiteid jagavad: Kei Karlson juht Lauri Vaiksaar Yrjö Ojasaar Veiko Hintsov juhatuse liige Mariko Rukholm Enno Lepvalts Ragnar Everest

Veebirakenduse GoWorkABit kaasasutaja

Swedbanki äripanganduse

Solonpartners juhtivpartner

Deloitte Eesti partner

TTÜ Majanduskoolituskeskus

KredEx Krediidikindlustuse

Advokaadibüroo SORAINEN

Vesiir OÜ juhatuse liige

1Office Eesti tegevjuht

VAATA KAVA

REGISTREERU

Alates 11. juulist kuni 1. oktoobrini maksab konverentsil osalemine 199 eurot ((km-ga 238,8 eurot). Alates 2. oktoobrist kehtib täishind 249 eurot (km-ga 298,8€ eurot). Kahe või enama isiku korraga registreerimisel ühest maksjaettevõttest kehtib hindadele 5% soodustus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700