Nordea avas kontori Narva kaubanduskeskuses

Nordea avas täna Narvas kontori uues asukohas, Narva Astri Keskuses. Narva suurima kaubanduskeskuse kontoris saavad Nordea kliendid teha kõiki pangatoiminguid ning küsida laenu- ja investeerimisnõustamist.

Sarnaselt kõikidele teistele Nordea pangakontoritele on ka Narvas klientidel võimalik arveldada sularahas.
„Kontori laiendamise ja kolimisega on meil rõõm klientidele veel mugavamat teenuse kasutamise võimalust pakkuda. Nordea on kontoriga Narvas eelmise aasta juulist ning selle aja sees on nii era- kui äriklientide huvi panga teenuste ja toodete vastu märgatavalt kasvanud,“ ütles Nordea Narva kontori juht Enn Männiste.

„Nordea astub pidevalt ühte sammu kliendi ootuste ja vajadustega. Usun, et meie klientidel on palju võita suurimast sularahaautomaatide võrgust ja ka uutest soodsamatest teenuspakettidest. Sel suvel toome ka Narva Eesti moodsaima sularahaautomaadi, mis võimaldab nii sisse- kui väljamakseid,“ lisas Männiste.
Nordea on tänavu tutvustanud soodsamaid ja lihtsamaid igapäevaarveldamise lahendusi nii era- kui äriklientidele. Näiteks uus erakliendi arvelduspakett võimaldab kindla kuutasu eest piiramatus koguses euromakseid ning tasuta sularaha väljavõtmist Nordea automaatidest nii Eestis kui ka kogu Baltikumis, Põhjamaades ja Venemaal. Tasuta ristkasutus võimaldab Nordea kliendil võtta kaks korda kuus Eestis teenustasuta sularaha välja ka kõikide teiste pankade sularahaautomaatidest.

Sel suvel asendab Nordea koos Danske Bankiga pankade ühises sularahaautomaatide võrgus 20 automaati kaasaegsemate sisse- ja väljamakseautomaatidega kõikides linnades, kus pangad on esindatud.

Uus kontor asub aadressil Tallinna mnt. 41 ning on avatud tööpäevadel, kell 10.00-18.00 ja laupäeval 10.00-14.00.

Lisainfot leidub Nordea panga kodulehel

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

PRYSMIAN GROUP BALTICS AS otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Prysmian Group Baltics AS

01. august 2018

Uudised

Tööriistad