3. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DNB Pank avab uued teenused äriklientidele

Alates juunist pakub DNB Pank oma klientidele maksete importimise ja palgamakse teenuseid, mis lihtsustavad ettevõtete arveldusprotsesse.

Ärikliendile suunatud palgamakse ja maksete impordi lahendused võimaldavad ettevõtetel vähese pingutusega igapäevaseid arveldusi mugavalt ja ajasäästlikult teha, kaotades ära vajaduse internetipangas makseid ükshaaval sisestada. Palgamakse võimaldab kliendile mugavamat töötasu maksete haldust DNB internetipangas, võimaldades palgamaksete faili importimist raamatupidamisprogrammist. Ühtlasi on palgamakseid võimalik teha ka käsitsi, hallates ettevõtte palgasaajate andmeid ükshaaval. Tänu võimalusele palgamakseid korraga allkirjastada on teenus kiire ja sobilik eeskätt suurematele ettevõtetele.

Olulist ajalist kokkuhoidu võimaldab ka DNB internetipanga uus maksete impordi võimalus, millega äriklient saab kõik soovitavad maksed failina raamatupidamisprogrammist (ISO 20022) internetipanka tuua ja need korraga allkirjastades pangale teostamiseks suunata. Lahendus võimaldab klientidel importida nii SEPA, rahvusvahelisi, pangasiseseid kui ka grupimakseid ning imporditud allkirjastamata maksekirjeid muuta või kustutada.

DNB Pank avas uue internetipanga  era- ja äriklientidele 2014. aasta alguses. Dünaamilise veebidisainiga kaasaegne internetipanga keskkond pakub uuenduslikku kasutajakogemust ja põhjalikult läbimõeldud funktsionaalsusi. „DNB Pank täiendab jätkuvalt internetipanka, et pakutavad lahendused vastaksid ka nõudlikumate klientide vajadustele. Järgmise sammuna internetipanga arendamisel on selle aasta jooksul lisandumas mitmeid uusi lahendusi ka eraklientidele,“ kommenteeris uute teenuste turule toomist DNB Panga juhatuse liige ja ettevõtete panganduse juht Rein Ojavere. ning kodulehel www.dnb.ee.

Uute toodetega saab tutvuda DNB internetipangas https://ib.dnb.ee

DNB Pank on üks Põhjamaade suuremaid finantsgruppe ja Norra turuliider, pakkudes suurt valikut finantstooteid nii era- kui ka äriklientidele. Eestis on DNB ettevõtete laenuportfelli mahult neljandal kohal. DNB tegutseb 19 riigis üle maailma. DNB grupi varade maht 2014. aasta esimese kvartali  lõpus oli 304 miljardit eurot. DNB aktsiad on noteeritud Oslo börsil ja 34% aktsiatest kuulub Norra riigile.

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700