28. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SORAINEN võitis sel aastal kõik tähtsamad Baltikumi Aasta Advokaadibüroo tiitlid

Chambers Europe tunnistas SORAINENi Baltikumi Aasta Advokaadibüroo 2014 tiitli vääriliseks. Esimest korda on ühel aastal kõik kolm tähtsamat Baltikumi auhinda läinud ühele advokaadibüroole.

Eelnevalt on SORAINENi sel aastal Baltikumi Aasta Advokaadibüroo tiitliga tunnustanud rahvusvaheline õigusvaldkonna väljaanne The Lawyer tänu büroo pühendumusele pakkuda tipptasemel teenuseid ja selgele strateegilisele visioonile. Lisaks auhindas International Financial Law Review büroo innovaatilisust õigusvaldkonnas, nõustades kõige novaatorlikumaid finants-, ühinemis- ja omandamistehinguid Baltikumis.

Chambers Europe soovib tunnustada oma sõnade kohaselt Euroopa advokaadibüroosid ja advokaate, kes on olnud 2013-2014 parimate seas parimad. SORAINENi kohta kommenteeriti, et „büroo on regionaalselt erakordselt tugev, pakkudes tipptasemel õigusteenust kõikides Baltikumi kontorites“.

“Chambers Europe’i auhind oli meile üllatuseks – samas oli see ka väga oodatud. Viimase viie aasta jooksul oleme võitnud auhindu kõigilt teistelt meie regiooni õigusturge hindavatelt tõsiselt võetavatelt väljaannetelt ja rahvusvahelistelt institutsioonidelt. Vaid Chambersi auhind oli puudu. See on järjekordseks kinnituseks, et meie ettevõtte sisene kultuur ja väärtused, meie valitud strateegia ja meie fookus oma klientide edule on õiged valikud,” märkis Aku Sorainen, büroo asutaja ja vanempartner.

Chambers Europe’i auhinnad tunnustavad advokaadibüroode saavutusi viimase 12 kuu jooksul, sh klientide rahulolu, märkimisväärsete projektide nõustamist üle kõikide õigusvaldkondade, strateegilisi kasvuplaane ja panust õigusvaldkonna arendamisse. Chambers Europe on üks juhtivaid ja mõjukamaid rahvusvahelisi väljaandeid, mille uurijaid hindavad tänaseks 52 regiooni Euroopas. Väljaanne hindab advokaate ja advokaadibüroosid tuginedes põhjalikule uurimustööle ning intervjuudele nii klientide kui konkurentidega. Chambers Europe’i hinnangud ei ole rahaliselt toetatud või seostatud ühegi teise ettevõtte või väljaandega.

SORAINEN on suurim regionaalne äriõigusele spetsialiseerunud advokaadibüroo kontoritega Eestis, Lätis, Leedus ja Valgevenes. 1995. aastal rajatud büroos töötab rohkem kui 150 advokaati, juristi ja maksukonsultanti, kes nõustavad rahvusvahelisi ja kohalikke ettevõtteid ja organisatsioone kõigis Baltikumi ja Valgevene äriõigust ja maksundust puudutavates küsimustes.

SORAINEN on esimene advokaadibüroo Baltimaades ja ainus Valgevenes, kus kvaliteedijuhtimise süsteem on rakendatud vastavalt ISO 9001 standarditele (sertifitseeritud Lloyd’s Register Quality Assurance poolt).

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700