Majandusülesanne: millal tekib erisoodustus?

Kui ettevõtte vara kasutatakse nii ettevõtluse jaoks kui  isiklikuks tarbeks, tuleb maksustamisel arvestada mitmete nüanssidega.

Ettevõtja on otsustanud oma ettevõtluse tarbeks tellida oma elukaaslaselt muruniitmise teenust aprilli keskpaigast  kuni oktoobri keskpaigani tingimusel, et elukaaslane võib ettevõtja muruniidukit kasutada lisaks oma eravaldusele  oma vanematele kuuluva kinnistu niitmiseks. Kas ja kes saab erisoodustust?

Ülesande vastuse leiate SIIT.

Erisoodustuskonverentsi kohta loe lisa SIIT.

Ülesande koostas väikeettevõtja ja majandusõppejõud, MBA Külli Metsar. 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Tarkvararobootika ja tööprotsesside automatiseerimine – millal see läbimurde saavutab?

Olles kuulnud tarkvararobootikast ja tööprotsesside automatiseerimisest (robotic process automation, RPA), hakkavad ettevõtted sageli mõtlema, kas peaks eelistama RPAd praeguste süsteemide uute funktsioonidega värskendamise või integreeritud lahenduste loomise asemel.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad