Raamatupidaja.ee saab uue toimetaja

Alates järgmise nädala algusest (17.veebruar) toimetab raamatupidaja.ee-d Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee senine toimetaja Juuli Laanemets liikus edasi mõne aja eest loodud haldusuudised.ee toimetaja kohale.

Enne Äripäeva tööle asumist töötas Tuuli Seinberg rahvusvahelise SGI Media tütarettevõtte OÜ SDI Media Estonia tootmisjuhina. Ettevõtte Tallinnas paiknev subtitreerimiskeskus vahendas subtiitreid suurklientidele nagu BBC, Discovery, Fox, National Geographic jms.

Varem on Tuuli Seinberg töötanud vabakutselise tõlkijana ning eestindanud mitmeid arvutiõpikuid ja majandusraamatuid. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia näitejuhtimise eriala aastal 1993 ning lõpetanud Suure-Jaani Keskkooli aastal 1989. „Raamatupidamises ja finantsmaailmas sain algteadmised EMI EWT juhtidele mõeldud finantskoolitusel,“ rääkis Tuuli.

Tema hobideks on matkamine, aiandus, teatrikunst ja lugemine. „Lapsena oli mu lemmikaine aga matemaatika, mis on „Matemaatika õhtuõpiku“ näol taas leidnud tee minu juurde,“ lisas Tuuli.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

PRYSMIAN GROUP BALTICS AS otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Prysmian Group Baltics AS

01. august 2018

Uudised

Tööriistad