Raamatupidaja.ee saab uue toimetaja

Alates järgmise nädala algusest (17.veebruar) toimetab raamatupidaja.ee-d Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee senine toimetaja Juuli Laanemets liikus edasi mõne aja eest loodud haldusuudised.ee toimetaja kohale.

Enne Äripäeva tööle asumist töötas Tuuli Seinberg rahvusvahelise SGI Media tütarettevõtte OÜ SDI Media Estonia tootmisjuhina. Ettevõtte Tallinnas paiknev subtitreerimiskeskus vahendas subtiitreid suurklientidele nagu BBC, Discovery, Fox, National Geographic jms.

Varem on Tuuli Seinberg töötanud vabakutselise tõlkijana ning eestindanud mitmeid arvutiõpikuid ja majandusraamatuid. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia näitejuhtimise eriala aastal 1993 ning lõpetanud Suure-Jaani Keskkooli aastal 1989. „Raamatupidamises ja finantsmaailmas sain algteadmised EMI EWT juhtidele mõeldud finantskoolitusel,“ rääkis Tuuli.

Tema hobideks on matkamine, aiandus, teatrikunst ja lugemine. „Lapsena oli mu lemmikaine aga matemaatika, mis on „Matemaatika õhtuõpiku“ näol taas leidnud tee minu juurde,“ lisas Tuuli.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Merit Palk

Merit Palk on kaasaegne pilvetehnoloogias palgaprogramm, kus professionaalsed võimalused on ühendatud kasutamise lihtsusega. Teil pole vaja süveneda erinevate tasude ja maksude arvestamise nüanssidesse, kogu tarkus on programmis olemas ning tulemus alati 100% õige.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad