Raamatupidaja.ee saab uue toimetaja

Alates järgmise nädala algusest (17.veebruar) toimetab raamatupidaja.ee-d Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee senine toimetaja Juuli Laanemets liikus edasi mõne aja eest loodud haldusuudised.ee toimetaja kohale.

Enne Äripäeva tööle asumist töötas Tuuli Seinberg rahvusvahelise SGI Media tütarettevõtte OÜ SDI Media Estonia tootmisjuhina. Ettevõtte Tallinnas paiknev subtitreerimiskeskus vahendas subtiitreid suurklientidele nagu BBC, Discovery, Fox, National Geographic jms.

Varem on Tuuli Seinberg töötanud vabakutselise tõlkijana ning eestindanud mitmeid arvutiõpikuid ja majandusraamatuid. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia näitejuhtimise eriala aastal 1993 ning lõpetanud Suure-Jaani Keskkooli aastal 1989. „Raamatupidamises ja finantsmaailmas sain algteadmised EMI EWT juhtidele mõeldud finantskoolitusel,“ rääkis Tuuli.

Tema hobideks on matkamine, aiandus, teatrikunst ja lugemine. „Lapsena oli mu lemmikaine aga matemaatika, mis on „Matemaatika õhtuõpiku“ näol taas leidnud tee minu juurde,“ lisas Tuuli.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

RICKMAN TRADE OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Rickman Trade OÜ

23. september 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

Uudised

Tööriistad