Siison: PayPali uus teenus mõjub hästi rahavoogudele

Noorte moedisainerite loomingut müüva e-kaupluse Siison.ee kaasasutaja Silver Hage sõnul on PayPali eilne uudis väljamaksete lubamise kohta Eesti pankade kontodele e-kauplejatele positiivne uudis, mõjudes omakorda hästi nende rahavoogudele.

„Siison-ee'sse lisasime klientide palvel PayPali makseviisi natuke alla aasta tagasi ja hetkel kasutab seda olenevalt kuust 5% meie ostjatest,“ ütles Hage ja jätkas: „PayPali uudis on Eesti e-kaupmeestele kindlasti positiivne, sest võimaldab laekunud summasid kiiremini ja soodsamalt välja võtta, mis omakorda mõjub hästi rahavoogudele.“

Raamatupidaja.ee uuris Hagelt, kui palju maksis varem PayPali kontolt Eesti pangakontole raha kandmine? „Varem käis PayPali kontolt Eesti pangakontole raha kandmine üle deebetkaardi - see maksis 2 eurot ja võttis 2 kuni 3 päeva - seega oli mõtet summasid pikemate perioodide tagant pangakontole kanda."

Eile teatas veebipõhiste makseteenuste pakkuja PayPal, et on käivitanud Eestis uue väljamaksete teenuse, mis võimaldab kasutajatel kanda PayPali kontolt raha oma kohalikule pangakontole. Varasemalt said Eesti ettevõtjatest ning eraisikutest keskkonna kasutajad teha väljamakseid PayPali kontolt USA panka või Visa krediitkaardile. Väljamaksete võimaldamine kodupanga kontole on veebikaupmeestele ning veebis ostlejatele märksa mugavam ning säästlikum lahendus. Teenus on kõigile kasutajatele tasuta.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad