Siison: PayPali uus teenus mõjub hästi rahavoogudele

Noorte moedisainerite loomingut müüva e-kaupluse Siison.ee kaasasutaja Silver Hage sõnul on PayPali eilne uudis väljamaksete lubamise kohta Eesti pankade kontodele e-kauplejatele positiivne uudis, mõjudes omakorda hästi nende rahavoogudele.

„Siison-ee'sse lisasime klientide palvel PayPali makseviisi natuke alla aasta tagasi ja hetkel kasutab seda olenevalt kuust 5% meie ostjatest,“ ütles Hage ja jätkas: „PayPali uudis on Eesti e-kaupmeestele kindlasti positiivne, sest võimaldab laekunud summasid kiiremini ja soodsamalt välja võtta, mis omakorda mõjub hästi rahavoogudele.“

Raamatupidaja.ee uuris Hagelt, kui palju maksis varem PayPali kontolt Eesti pangakontole raha kandmine? „Varem käis PayPali kontolt Eesti pangakontole raha kandmine üle deebetkaardi - see maksis 2 eurot ja võttis 2 kuni 3 päeva - seega oli mõtet summasid pikemate perioodide tagant pangakontole kanda."

Eile teatas veebipõhiste makseteenuste pakkuja PayPal, et on käivitanud Eestis uue väljamaksete teenuse, mis võimaldab kasutajatel kanda PayPali kontolt raha oma kohalikule pangakontole. Varasemalt said Eesti ettevõtjatest ning eraisikutest keskkonna kasutajad teha väljamakseid PayPali kontolt USA panka või Visa krediitkaardile. Väljamaksete võimaldamine kodupanga kontole on veebikaupmeestele ning veebis ostlejatele märksa mugavam ning säästlikum lahendus. Teenus on kõigile kasutajatele tasuta.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

RAMIRENT otsib oma AR osakonda SOOME GRUPI JUHTI

Ramirent Shared Services AS

02. oktoober 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

Uudised

Tööriistad