LHV : teise panka tehtavale maksele kulub ligi 5 tundi

LHV kliendi makse jõuab mõnes teises euroala pangas asuva saaja kontole samal päeval, kui see on sooritatud hiljemalt kell 16. Pangasisesed maksed liiguvad endiselt kohe, kuid Euroopa maksele kulub umbes 5 tundi.

Õhtuti, nädalavahetustel ja riiklikel pühadel sisestatud pankadevahelised maksekorraldused täidetakse endiselt järgmisel pangapäeval, teatas LHV. 

Ühtsele euromaksete süsteemile üleminek kujunes LHV jaoks ootuspäraseks. Probleemide korral palume siiski maksete liikumisega seoses tekkivate küsimuste korral klienditoe poole pöörduda (info@lhv.ee).

Seniste kohalike kontonumbrite asemel tulid 1. veebruarist kasutusele rahvusvahelised IBAN-kujul kontonumbrid, otsekorraldusteenus asendus e-arve püsimakse teenusega ning muutus ka maksete massimpordi ja konto väljavõtte formaat.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Merit Aktiva

Merit Aktiva on lihtne ja mugav pilvepõhine raamatupidamisprogramm, mis sobib nii proffidele kui algajatele. Uued kaasaegsed võimalused ja paljude tegevuste automatiseerimine hoiavad kokku aega ning teevad töö lihtsaks.

Tarkvararobootika ja tööprotsesside automatiseerimine – millal see läbimurde saavutab?

Olles kuulnud tarkvararobootikast ja tööprotsesside automatiseerimisest (robotic process automation, RPA), hakkavad ettevõtted sageli mõtlema, kas peaks eelistama RPAd praeguste süsteemide uute funktsioonidega värskendamise või integreeritud lahenduste loomise asemel.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad