LHV : teise panka tehtavale maksele kulub ligi 5 tundi

LHV kliendi makse jõuab mõnes teises euroala pangas asuva saaja kontole samal päeval, kui see on sooritatud hiljemalt kell 16. Pangasisesed maksed liiguvad endiselt kohe, kuid Euroopa maksele kulub umbes 5 tundi.

Õhtuti, nädalavahetustel ja riiklikel pühadel sisestatud pankadevahelised maksekorraldused täidetakse endiselt järgmisel pangapäeval, teatas LHV. 

Ühtsele euromaksete süsteemile üleminek kujunes LHV jaoks ootuspäraseks. Probleemide korral palume siiski maksete liikumisega seoses tekkivate küsimuste korral klienditoe poole pöörduda (info@lhv.ee).

Seniste kohalike kontonumbrite asemel tulid 1. veebruarist kasutusele rahvusvahelised IBAN-kujul kontonumbrid, otsekorraldusteenus asendus e-arve püsimakse teenusega ning muutus ka maksete massimpordi ja konto väljavõtte formaat.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

STORA ENSO PACKAGING AS otsib RAAMATUPIDAJAT ja VANEMRAAMATUPIDAJAT

Tammiste Personalibüroo OÜ

13. november 2018

MAXIMA EESTI OÜ ootab oma meeskonda PALGAARVESTAJAT

Maxima Eesti OÜ

19. november 2018

Uudised

Tööriistad