Kinnisvaraportaal: enim vaadatakse maju ja kortereid

Kinnisvaraportaali KV.EE juht Tarvo Teslon ütles, et pärast majandussurutist on inimesed hakanud taas vaatama kinnisvaraportaalides pakutavaid kortereid ja maju. Portaali külastamine on teinud sügisel rekordeid.

Teslon ütles, et inimestel on majandussurutise järel taas suurenenud soov soetada endale korter või maja ning see paistab välja ka kinnisvaraportaali külastamisest. Oktoobris oli see rekordiline 485 000. "Külastajate arvu kasvust näeme, et inimeste tarbimiskindlus suureneb ja kasvavad võimalused soetada esimene oma kodu või siis uus kodu senise asemele. Külastajate arv hakkas kasvama jälle 2011. aasta keskel, enne seda oli see paar aastat stabiilne. Oleme tõusnud käesoleva aastaga Eesti kinnisavaraportaalide seas külastatavuse liidriks," kinnitab Teslon

Rääkides portaali külastatavuse populaarsusest aasta ja nädala lõikes, ütles Teslon, et kõige külastajaterohkem kuu on olnud august, kui on üürikorterite otsimise aeg. „Populaarsuselt järgmine kuu on jaanuar, kui esimesest tööpäevast tullakse portaali. Tööpäevadest on aktiivseim aeg esmaspäev kella 10-11 paiku, puhkepäeviti ollakse kinnisvaraportaalis pühapäeva õhtuti,“ selgitas Teslon.

KV.EE portaalis on igakuiselt üleval umbes 35 000 kinnisvarakuulutust.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad