Soraineni advokaat läks juhtima KPMG advokaadibürood

Tegevust alustas KPMG Advokaadibüroo, mis teeb koostööd audiitor- ja ärinõustamisettevõtte KPMG Eesti haruga. Büroo teatas, et juhiks on vandeadvokaat Risto Agur, kes eelnevalt töötas  advokaadibüroos Sorainen.

Bürood juhtiv vandeadvokaat Risto Agur töötas seni Advokaadibüroos Sorainen, keskendudes peamiselt äriühinguõiguse, M&A, pangandus- ja finantsõiguse ning pankroti ning restruktureerimisega seotud õigusküsimustele. Agur on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning omandanud Fulbrighti stipendiaadina magistrikraadi väärtpaberite ja finantsregulatsiooni alal Georgetown University Law Center'ist ning Eesti Advokatuu ri liige.

Lisaks töötavad büroos advokaat Elvira Tulvik ning juristid Karen Root ja Kati Kruut.

KPMG Advokaadibüroo juht Risto Agur sõnul on advokaadibüroo KPMG auditi-, maksu-, äri- või juhtimiskonsultatsioone kasutavale kliendile lähedal ja saab kliendi nõusolekul terviklikumalt ja kiiremini rahuldada ka tema õigusteenuse õigusabivajaduse. „Saame osutada klientidele tipptasemel piirkondlikku õigusteenust koostöös Balti ja Valgevene KPMG juristide ja advokaadibüroodega ning pakkuda teenuseid ka KPMG globaalse võrgustiku raames,“ ütles Agur.

„Audiitorite ja advokaatide tihe, kuid huvide konflikte välistav koostöö peab tagama, et lahendus, mis töötab hästi juriidika poole pealt, sobib ka finantsarvestuse aspektist ja vastupidi.  KPMG Advokaadibüroo  näol on siiski tegemist täiesti eraldiseisva ja sõltumatu advokaadibürooga, mis on nii õiguslikult, füüsiliselt kui ka infotehnoloogiliselt selgelt lahutatud KPMG ärinime all tegutsevatest teistest teenusepakkujatest, kuid kliendi soovil saavad erinevad teenusepakkujad osutada terviklikku äriteenust, “ selgita KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegers.


Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

31. august 2018

Uudised

Tööriistad