LHV hõivab jõuliselt väärtpaberite haldamise turgu

LHV asus jõulise kampaaniaga kutsuma väärtpaberiomanikke tooma panka üle oma aktsiaid ja teisi väärtpabereid. Kampaania raames pakutakse ületoomiskulude hüvitamist kuni 100 euro ulatuses.

LHV maaklertegevuse juhi Alo Vallikivi sõnul on kampaania mõeldud selleks, et üsna kohmakas ja protseduuriline väärtpaberite ühest pangast teise liigutamine klientidele võimalikult mugavaks ja soodsaks teha. „Oleme valmis huvilisi igakülgselt nõustama ja aitama, samuti hüvitame praegu aktsiate, võlakirjade, fondiosakute, osaühingu osade ja III pensionisamba osakute ületoomiskulud kuni 100 euro ulatuses,“ tutvustas Vallikivi.

Vallikivi ütles, et Balti riikide väärtpaberite kontol hoidmine on LHV-s tasuta ja see on paljudele investoritele oluline, sest ka väikesed tasud võivad märkamatult kogu väärtpaberitelt teenitud kasumi ära süüa. Balti riikide aktsiate tehingutasud algavad 3 eurost ja välisriikide aktsiate tehingutasud 11 eurost. See lubab teha tehinguid ka väiksemate summadega.

II pensionisamba ületoomiskulud ei kuulu käimasoleva kampaania põhjal hüvitamisele, sest II pensionisamba osakuid hoitakse nagunii eraldi haldustasuta kontol, mida ei pea ühegi pangaga siduma. Osakud on vaadeldavad nii pensionikeskuse keskkonnas kui ka ükskõik millise panga kaudu, kui pensionikoguja on selleks nõusoleku andnud.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad