Maksu- ja tolliamet sai kätte 12 000 m² kontoripinda

Eile õhtul allkirjastas maksu-ja tolliamet (MTA) lepingu millega võttis vastu uue, 12 000 m² kontoripinda sisaldava büroohoone Ülemiste Citys. MTA plaanib Lõõtsa tn 8a asuvatesse ruumidesse kolida novembri lõpuks.

MTA peadirektor Marek Helm ütles et, pikk otsing on viimaks jõudmas lõpusirgele ja viimaks saavad maksuameti töötajad tänapäevased ja spetsiaalselt nende vajadustele loodud töötingimused. Helm lisas, et ühine büroohoone on olnud ootusena üleval juba aastast 2004, mil maksuamet ja tolliamet ühinesid. „Nüüd, kümme aastat hiljem, saab see siis lõpuks teoks.“

„Järgmise paari kuu jooksul loodame kõik seitse üle Tallinna asuvat kontorit Ülemiste Citysse ringi kolida ning usun, et lisaks positiivsele majanduslikule mõjule paraneb selle tulemusel koostöö meie inimeste ja osakondade vahel,“ sõnas Helm

„10-korruseline Ragnar Nurkse nimeline kolmiktorn on Ülemiste Citys seni suurim arendus ning ruumide vastuvõtmine selle ankurrentniku MTA poolt annab tunnistust sellest, et oleme projektiga edukalt toime tulnud,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Meie jaoks on leping nii suure ja väärika organisatsiooniga erakordne, see kasvatab linnaku töötajaskonda ning võimaldab linnaku väljaarendamist edaspidi olulises mahus jätkata. Ameti kasutusse jääb pool kogu 24 000 m² hoonest.“

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad