RSA Kindlustus: jaanuaris hüvitasime tunduvalt rohkem kahjujuhtumeid

RSA Kindlustus hoiatab autojuhte teedel olevate löökaukude eest ja tuletab meelde olulisi tõdesid, et maanteedel sõites riske vähendada.

Vastu kevade saabumist tuletas RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link meelde, et teede lagunemine on suur probleem ning parim viis sõidukit vigastuste eest kaitsta on pikivahe hoidmine, puhas esiklaas ning korras kojamehed ja tuled. „Juhul kui löökauku sõitmise tulemusena puruneb rehv või sõiduk saab teisi kahjustusi, on soovitav kutsuda politsei,“ ütles Link.

Link lisas, et vaatamata pikemaks muutuvatele päevadele valitseb endiselt talv ning sõidukijuhid peavad arvestama muutuvate teeoludega. „1. märtsist on lubatud suverehvidega sõitmine, kuid talvise ilma tõttu on mõistlik rehvivahetus edasi lükata. Naastrehvidega võib Eestis sõita 31. märtsini,“ rõhutas Link.

RSA Kindlustus maksis tänavu jaanuaris Eesti klientidele kahjuhüvitisi 1,5 miljonit eurot ehk ligi kolm korda rohkem kui aasta tagasi. Oma osa hüvitiste kasvus mängisid läinud aasta lõpus tekkinud, kuid jaanuaris hüvitiseni jõudnud kahjujuhtumid, teatas ettevõte.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad