G4Si turvatöötajate palgafond kasvab enam kui poole miljoni euro võrra 

Mullu alanud palgatõusuprogrammi raames on Eesti turvaturu liider G4S tõstnud töötasu ligi 65% ettevõtte turvatöötajatest. 2013. aastal suureneb G4Si turvatöötajaskonna palgafond 650 000 euro võrra.

Palgatõusuprogrammi esimese etapina kasvasid alates 2012 aasta keskpaigast turvatöötajate töötasud strateegiliste suurklientide objektidel ning suurematel kaubandusobjektidel. Paralleelselt rakendus palgatõus ka läbi turvatöötajate kvalifikatsioonitasemete tõstmise.

Alates 2013 aasta jaanuarist tõuseb G4Si turvatöötajate põhitöötasu kuni 12%, mis suurendab ligi 900 turvatöötaja sissetulekut. Samuti jätkub töötasude suurendamine läbi kvalifikatsioonitasemete ning objektitasude tõstmise.

„Turvatöö peab ühiskonnas olema rohkem väärtustatud ning G4Sil turuliidrina on selles oluline roll. Olukorras, kus turvateenuse hinnad on viimastel aastatel langenud, muutub laiapõhjaline palgatõus suureks väljakutseks,“ ütles AS G4S Eesti juhatuse esimees Priit Sarapuu.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad