Autor: Juuli Laanemets • 18. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara korraldab investoritele webinari

Arco Vara kutsub kõiki huvilisi osalema 31. jaanuaril, 2013 kell 16:30 (Balti aja järgi) toimuval investoritele suunatud webinarile.

Webinari juhib Arco Vara juhataja Tarmo Sild. Presentatsioon on inglise keeles ja webinari käigus selgitab Sild kontserni varude, kinnisvarainvesteeringute ja nõuete  ümberhindlust ning tutvustab kontserni edasist tegevusplaani.

Enne ja pärast presentatsiooni on osalistel võimalik esitada küsimusi e-posti aadressile [email protected]. Eelisjärjekorras vastatakse küsimustele, mis on saadetud enne webinari algust. Webinarile on võimalik registreerida aadressil: http://bit.ly/UzAdeV. Registreerumine ning küsimuste saatmine on võimalik kuni kella 14:00 (Balti aja järgi) 30. jaanuaril, 2013.

Tehniliste põhjuste tõttu on osalejate arv piiratud 90 registreerunud osalejaga, eelistatakse ajaliselt esmaseid registreerujaid. Link webinarile saadetakse osalejatele e-mailiga 31. jaanuari hommikul. Webinar lindistatakse ning saab olema kõigile vabalt kättesaadav aadressil http://www.arcorealestate.com/webinar ja NASDAQ OMX Tallinna kodulehel. Nimetatud aadressidel avalikustatakse ka vastused küsimustele, mis on saadetud enne webinari või esitatud selle ajal.

Webinar on virtuaalne konverents, mille käigus tutvustavad ettevõtte esindajad firma tegevust ning tulevikuplaane. Webinar võimaldab interaktiivset suhtlust ning võimalust küsida ja saada vastuseid otse ettevõtte esindajatelt. Webinaril osalemiseks on vajalik internetiühendusega arvuti ja kõrvaklapid. Küsimusi on võimalik esitada kirjalikult.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700