LHV Pank kasvatas bilanssi pea veerandi võrra

2012. aasta esimesel poolaastal kasvas LHV Panga bilansimaht aasta algusega võrreldes 23% ja puhastulu 48%. Panga esimese poolaasta kahjumiks kujunes 0,9 miljonit eurot.

Esimese poolaasta lõpu seisuga oli LHV Panga bilansimaht 283 miljonit eurot, mis on 23% suurem kui aasta alguses. Panga hoiuste maht kasvas esimese poolaasta lõpuks 257 miljoni euroni, mida on aasta algusega võrreldes 23% rohkem. Sellest 52 miljonit eurot olid nõudmiseni ja 205 miljonit eurot tähtajalised hoiused. Panga laenuportfelli maht kerkis esimese poolaasta lõpuks 83 miljoni euroni ja võlakirjaportfell 109 miljoni euroni, mis on vastavalt 24% ja 44% enam kui aasta algul.

„Kõige enam kasvasid esimesel poolaastal arveldusteenuste ärimahud. Selle tulemusena on poole aastaga kasvanud panga nõudmiseni hoiuste maht ligi poole võrra. Panga jaoks on see oluline eelkõige selleks, et alandada hoiuste kaasamisega seotud intressikulusid,” ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Esimese poolaasta finantstulemused vastasid meie selleks aastaks tehtud prognoosidele.”

LHV Pank teenis esimesel poolaastal 2,8 miljonit eurot puhast intressitulu, 1,3 miljonit eurot puhast teenustasutulu ja sai 0,2 miljonit eurot finantstulu. Kokku oli panga puhastulu 4,3 miljonit eurot, kulud 4,7 miljonit eurot ja laenuprovisjonid 0,5 miljonit eurot.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Alates 6. maist 2009 on LHV Pangal krediidiasutuse tegevusluba. LHV kontserni ettevõtetes töötab kokku ligi 160 inimest ja neis teenindatakse enam kui 130 000 klienti.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad