LHV Pank kasvatas bilanssi pea veerandi võrra

2012. aasta esimesel poolaastal kasvas LHV Panga bilansimaht aasta algusega võrreldes 23% ja puhastulu 48%. Panga esimese poolaasta kahjumiks kujunes 0,9 miljonit eurot.

Esimese poolaasta lõpu seisuga oli LHV Panga bilansimaht 283 miljonit eurot, mis on 23% suurem kui aasta alguses. Panga hoiuste maht kasvas esimese poolaasta lõpuks 257 miljoni euroni, mida on aasta algusega võrreldes 23% rohkem. Sellest 52 miljonit eurot olid nõudmiseni ja 205 miljonit eurot tähtajalised hoiused. Panga laenuportfelli maht kerkis esimese poolaasta lõpuks 83 miljoni euroni ja võlakirjaportfell 109 miljoni euroni, mis on vastavalt 24% ja 44% enam kui aasta algul.

„Kõige enam kasvasid esimesel poolaastal arveldusteenuste ärimahud. Selle tulemusena on poole aastaga kasvanud panga nõudmiseni hoiuste maht ligi poole võrra. Panga jaoks on see oluline eelkõige selleks, et alandada hoiuste kaasamisega seotud intressikulusid,” ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Esimese poolaasta finantstulemused vastasid meie selleks aastaks tehtud prognoosidele.”

LHV Pank teenis esimesel poolaastal 2,8 miljonit eurot puhast intressitulu, 1,3 miljonit eurot puhast teenustasutulu ja sai 0,2 miljonit eurot finantstulu. Kokku oli panga puhastulu 4,3 miljonit eurot, kulud 4,7 miljonit eurot ja laenuprovisjonid 0,5 miljonit eurot.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Alates 6. maist 2009 on LHV Pangal krediidiasutuse tegevusluba. LHV kontserni ettevõtetes töötab kokku ligi 160 inimest ja neis teenindatakse enam kui 130 000 klienti.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

31. august 2018

Uudised

Tööriistad