BLRT Grupi endine nõukogu esimees nõuab aktsiate müügi erikontrolli

Eile, 7. mail võeti BLRT Grupi aktsionäride koosolekul vastu otsus viia läbi kontserni omaaktsiatega sooritatud tehingute erikontroll. Periood, mis kuulub uurimise alla on aastad 1994-2004 ja hõlmab ka endise BLRT Grupi nõukogu esimehe ja juriidilise direktori, aktsionär Mihhail Gnidini tegevust. Hinnang tahetakse anda omaaktsiatega tehtud tehingutele ja neis peituvatele juriidilistele aspektidele. 

 BLRT Gruppi kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets keeldus vastamast millisele audiitorbüroole on usaldatud erikontrolli läbiviimine, „Tegu on ettevõtte sisese infoga ja ma saan öelda nii palju, et oleme välja valinud ühe audiitor -ja ühe advokaadibüroo”.
 
Kontserni juhatus toetab erikontrolli läbiviimist. “Mida detailsem on erikontroll, seda selgem on tulemus,” selgitas Ljubobratets. “Omaaktsiate tehingute erikontrolli läbiviimise initsiatiiv tuli Mihhail Gnidinilt, kes, töötades kontserni juriidilise direktorina, tegeles ise nende küsimuste koordineerimisega, ostes ise aktiivselt omaaktsiaid ning tunneb teemat seestpoolt. Kuid nüüd nõuab ta kontrolli, väites, et juhatus varjavat midagi tema eest ning et nimetatud tehingud tunduvad talle kahtlased. Ülejäänud aktsionärid ei olnud selle vastu ning nõustusid kontrolli läbiviimisega.”

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

TAAVI PALK – parim valik kõigile palgaarvestajaile

Töötasude arvutamist ja maksustamist puudutava seadusandluse igaaastane muutumine ja uute peensuste jätkuv lisandumine on palgaarvestusest teinud ühe komplitseerituma valdkonna finantsarvestuses.

SmartAccounts – Raamatupidamistarkvara Sinu ettevõttele

SmartAccounts on veebipõhine raamatupidamistarkvara, mis on suunatud väikese ja keskmise suurusega uuendusmeelsetele ettevõtetele, kelle jaoks on oluline lihtsus ja kasutajamugavus. SmartAccounts raamatupidamistarkvara kasutavad nii ettevõtted, kellel on mõned kanded kuus kui ka ettevõtted, kes väljastavad sadu müügiarveid päevas.

Valdkonna tööpakkumised

LeapIN Business Services is looking for an ACCOUNTANT

LeapIN Business Services OÜ

20. aprill 2018

SOCAR Trading otsib PEARAAMATUPIDAJAID

Manpower OÜ

25. märts 2018

Uudised

Tööriistad