BLRT Grupi endine nõukogu esimees nõuab aktsiate müügi erikontrolli

Eile, 7. mail võeti BLRT Grupi aktsionäride koosolekul vastu otsus viia läbi kontserni omaaktsiatega sooritatud tehingute erikontroll. Periood, mis kuulub uurimise alla on aastad 1994-2004 ja hõlmab ka endise BLRT Grupi nõukogu esimehe ja juriidilise direktori, aktsionär Mihhail Gnidini tegevust. Hinnang tahetakse anda omaaktsiatega tehtud tehingutele ja neis peituvatele juriidilistele aspektidele. 

 BLRT Gruppi kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets keeldus vastamast millisele audiitorbüroole on usaldatud erikontrolli läbiviimine, „Tegu on ettevõtte sisese infoga ja ma saan öelda nii palju, et oleme välja valinud ühe audiitor -ja ühe advokaadibüroo”.
 
Kontserni juhatus toetab erikontrolli läbiviimist. “Mida detailsem on erikontroll, seda selgem on tulemus,” selgitas Ljubobratets. “Omaaktsiate tehingute erikontrolli läbiviimise initsiatiiv tuli Mihhail Gnidinilt, kes, töötades kontserni juriidilise direktorina, tegeles ise nende küsimuste koordineerimisega, ostes ise aktiivselt omaaktsiaid ning tunneb teemat seestpoolt. Kuid nüüd nõuab ta kontrolli, väites, et juhatus varjavat midagi tema eest ning et nimetatud tehingud tunduvad talle kahtlased. Ülejäänud aktsionärid ei olnud selle vastu ning nõustusid kontrolli läbiviimisega.”

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad