Eesti Energia otsib kontserniarvestuse raamatupidajat

Eesti Energia on ühtse väärtusahelaga rahvusvaheline energiaettevõte. Pakume kliendile terviklikke energialahendusi elektri, soojuse ja kütuste tootmisest kuni müügi, teeninduse ja nõustamiseni. Tegutseme Baltimaades, USA-s ja Jordaanias. Kogu maailmas on hinnas meie unikaalne põlevkivi töötlemise oskusteave ja tehnoloogia.

Eesti Energia raamatupidamise osakond on kontserni tsentraalse finantsteenistuse üksus, mille vastutusalasse kuulub konsolideeritud aruandluse koostamine ning raamatupidamisteenuse osutamine tütar- ja sidusettevõtetele ning kontserniga seotud mittetulundusühingutele ja sihtasutustele.

Sinu tulevase töö eesmärgiks on konsolideeritud aruandluse õigsuse ja tähtaegsuse tagamine, sealhulgas konsolideerimiskannete koostamine, muude raamatupidamiskannete ja arvestuste koostamine kõigile kontserni ettevõtetele, konsolideeritud aastaaruande ja vahearuande koostamine, muude ettevõttesiseste ja –väliste aruannete koostamine, raamatupidamisandmete kontrollimine, oma töövaldkonna raamatupidamisprotsesside ja –süsteemide arendamine ning muudes arendusprojektides osalemine.

See töö sobib Sulle, kui:
• Sul on finantsalane (rakendus)kõrgharidus
• oled töötanud raamatupidajana vähemalt 5 aastat
• Sul on konsolideerimiskannete ja konsolideeritud aruannete koostamise kogemus
• oled vilunud arvutikasutaja ning omad kogemust mõne raamatupidamistarkvaraga
• valdad eesti keelt, väga heal tasemel inglise keelt ning vähemalt suhtlustasandil vene keelt
• oled iseseisev, vastutus- ja otsustusvõimeline
• omad head suhtlemisoskust ning head suulist ja kirjalikku eneseväljendusoskust

Oracle E-business Suite kasutamise kogemus annab kandideerimisel eelise.

Pakume Sulle:
• mitmekesist tööd kiiresti arenevas ettevõttes
• professionaalse ja kokkuhoidva meeskonna tuge
• sportimisvõimalusi Eesti Energia spordiklubis
• enesetäiendamise võimalusi

Töökoht asub Tallinnas.

Soovid teada rohkem? Sinu küsimustele vastab kontserni pearaamatupidaja Janne Magnus aadressil janne.magnus@energia.ee

Ootame Sinu CV-d koos kaaskirjaga CV-Online’i või CV Keskuse portaali vahendusel või märgusõnaga „raamatupidaja“ e-postile personal@energia.ee hiljemalt 22. aprilliks 2012.

  • Ivan Panasjuk, raamatupidaja .ee

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

SmartAccounts – Raamatupidamistarkvara Sinu ettevõttele

SmartAccounts on veebipõhine raamatupidamistarkvara, mis on suunatud väikese ja keskmise suurusega uuendusmeelsetele ettevõtetele, kelle jaoks on oluline lihtsus ja kasutajamugavus. SmartAccounts raamatupidamistarkvara kasutavad nii ettevõtted, kellel on mõned kanded kuus kui ka ettevõtted, kes väljastavad sadu müügiarveid päevas.

Profit - lihtne ja funktsionaalne majandustarkvara

Profit on lihtne, aga funktsionaalne äritarkvara, mis sobib nii väike- kui suurettevõtetele. Tarkvara katab tüüpilise ettevõtte igapäevased vajadused tänu erinevatele moodulitele, mis on omavahel täielikult integreeritud. Kõik toimingud (va kiire jaemüük) tehakse samas programmis.

Valdkonna tööpakkumised

Südameapteek otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Pharma Holding OÜ

31. märts 2018

LeapIN Business Services is looking for an ACCOUNTANT

LeapIN Business Services OÜ

20. aprill 2018

Uudised

Tööriistad