Eesti Energia otsib kontserniarvestuse raamatupidajat

Eesti Energia on ühtse väärtusahelaga rahvusvaheline energiaettevõte. Pakume kliendile terviklikke energialahendusi elektri, soojuse ja kütuste tootmisest kuni müügi, teeninduse ja nõustamiseni. Tegutseme Baltimaades, USA-s ja Jordaanias. Kogu maailmas on hinnas meie unikaalne põlevkivi töötlemise oskusteave ja tehnoloogia.

Eesti Energia raamatupidamise osakond on kontserni tsentraalse finantsteenistuse üksus, mille vastutusalasse kuulub konsolideeritud aruandluse koostamine ning raamatupidamisteenuse osutamine tütar- ja sidusettevõtetele ning kontserniga seotud mittetulundusühingutele ja sihtasutustele.

Sinu tulevase töö eesmärgiks on konsolideeritud aruandluse õigsuse ja tähtaegsuse tagamine, sealhulgas konsolideerimiskannete koostamine, muude raamatupidamiskannete ja arvestuste koostamine kõigile kontserni ettevõtetele, konsolideeritud aastaaruande ja vahearuande koostamine, muude ettevõttesiseste ja –väliste aruannete koostamine, raamatupidamisandmete kontrollimine, oma töövaldkonna raamatupidamisprotsesside ja –süsteemide arendamine ning muudes arendusprojektides osalemine.

See töö sobib Sulle, kui:
• Sul on finantsalane (rakendus)kõrgharidus
• oled töötanud raamatupidajana vähemalt 5 aastat
• Sul on konsolideerimiskannete ja konsolideeritud aruannete koostamise kogemus
• oled vilunud arvutikasutaja ning omad kogemust mõne raamatupidamistarkvaraga
• valdad eesti keelt, väga heal tasemel inglise keelt ning vähemalt suhtlustasandil vene keelt
• oled iseseisev, vastutus- ja otsustusvõimeline
• omad head suhtlemisoskust ning head suulist ja kirjalikku eneseväljendusoskust

Oracle E-business Suite kasutamise kogemus annab kandideerimisel eelise.

Pakume Sulle:
• mitmekesist tööd kiiresti arenevas ettevõttes
• professionaalse ja kokkuhoidva meeskonna tuge
• sportimisvõimalusi Eesti Energia spordiklubis
• enesetäiendamise võimalusi

Töökoht asub Tallinnas.

Soovid teada rohkem? Sinu küsimustele vastab kontserni pearaamatupidaja Janne Magnus aadressil janne.magnus@energia.ee

Ootame Sinu CV-d koos kaaskirjaga CV-Online’i või CV Keskuse portaali vahendusel või märgusõnaga „raamatupidaja“ e-postile personal@energia.ee hiljemalt 22. aprilliks 2012.

  • Ivan Panasjuk, raamatupidaja .ee

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad