Balti riikide maksu- ja tollijuhid täpsustavad ühiseid tegevussuundi

Täna, 2 veebruaril kohtuvad Tallinnas Balti riikide maksu- ja tollijuhid ning finantsuurimise asutuste juhid. Eesmärgiga toetada parema praktika levitamist naaberriikide ja oluliste partnerite vahel ning leppida kokku ühistes tegevustes maksu- ja tollialaste õigusrikkumiste ohjamisel.

Vaadatakse üle maksu- ja tolliasutuste eelmise aasta töö tulemused, olulisemad muudatused organisatsioonides ja riikide seadusandluses, käsitletakse eri riikide jaoks alanud aasta prioriteetsemaid tegevussuundi ning vahetatakse kogemusi edu toonud meetmetest õiguskuuleka kliendi koormuse vähendamisel ja petturite tegevuse takistamisel.

Pikemalt peatutakse riigitulude arvestussüsteemide ülesehitusel, mille raames saab Eesti esile tuua oma häid juba varem tunnustust pälvinud arendusi ja mis võimaldavad riigil saada ükskõik millisel ajahetkel ülevaate kasutatavate rahaliste vahendite ja kohustuste seisust.

Teine olulisem valdkond on sisejulgeoleku ja turvalisuse tagamine tolli valdkonnas ning ühised tegevused nii operatiivtasandil kui ka Balti riikide huvide kaitsmisel Euroopa Liidus laiemalt. Lisaks räägitakse ka maksuvaldkonna ühistegevustest ja koostööst eri organisatsioonides.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad