Balti riikide maksu- ja tollijuhid täpsustavad ühiseid tegevussuundi

Täna, 2 veebruaril kohtuvad Tallinnas Balti riikide maksu- ja tollijuhid ning finantsuurimise asutuste juhid. Eesmärgiga toetada parema praktika levitamist naaberriikide ja oluliste partnerite vahel ning leppida kokku ühistes tegevustes maksu- ja tollialaste õigusrikkumiste ohjamisel.

Vaadatakse üle maksu- ja tolliasutuste eelmise aasta töö tulemused, olulisemad muudatused organisatsioonides ja riikide seadusandluses, käsitletakse eri riikide jaoks alanud aasta prioriteetsemaid tegevussuundi ning vahetatakse kogemusi edu toonud meetmetest õiguskuuleka kliendi koormuse vähendamisel ja petturite tegevuse takistamisel.

Pikemalt peatutakse riigitulude arvestussüsteemide ülesehitusel, mille raames saab Eesti esile tuua oma häid juba varem tunnustust pälvinud arendusi ja mis võimaldavad riigil saada ükskõik millisel ajahetkel ülevaate kasutatavate rahaliste vahendite ja kohustuste seisust.

Teine olulisem valdkond on sisejulgeoleku ja turvalisuse tagamine tolli valdkonnas ning ühised tegevused nii operatiivtasandil kui ka Balti riikide huvide kaitsmisel Euroopa Liidus laiemalt. Lisaks räägitakse ka maksuvaldkonna ühistegevustest ja koostööst eri organisatsioonides.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad