Swedbanki investeerimis-fond saab uue juhi

Alates 1. veebruarist asub Swedbank Investeerimisfondid ASi juhina tööle Loit Linnupõld, kes seni juhtis Nordea Eesti pangatoodete üksust ning Baltikumi ja Poola deposiidi- ja säästutoodete arendusüksust.

Klientidele parimate tulemuste saavutamise võtmeks peab Linnupõld koostöö edasi arendamist nii Swedbanki Balti riikide varahaldusettevõtete kui Swedbank Roburiga, mis võimaldab kasutada maksimaalselt ära majasisest investeerimisalast kogemust.

Ross Laidlaw, Swedbank Roburi Baltikumi juht, avaldas rõõmu Linnupõllu otsuse üle väljakutse vastu võtta. „Loit ühendab endas nii tugevad juhiomadused, juhtimiskogemuse kui ka teadmised ja arusaama investeeringute juhtimisest – kõik, mis on vajalik, et viia Swedbanki Investeerimisfondide äri edukalt edasi,“ lausus Laidlaw.

Loit Linnupõllul on ligi 20 aastane finantssektori kogemus – ta on töötanud erinevatel juhtivatel kohtadel Eesti Sotsiaalpangas, Virumaa Kommertspangas, Tallinna Pangas, samuti Parex Panga ning Nordea Panga Eesti üksustes. Lisaks on Linnupõld olnud ligi viis aastat SEB Varahalduse juht ning Eesti Fondihaldurite Liidu esimees. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majanduse eriala ning saanud magistrikraadi rahvusvahelises rahanduses Estonian Business Schoolist.

1994. aastal asutatud Swedbank Investeerimisfondid AS on Eesti esimene suur varahaldusettevõte, mis haldab pensioni- ja investeerimisfonde ning institutsionaalsete investorite portfelle. Alates 2009. aastast on Swedbank Investeerimisfondid AS Swedbank Roburi tütarettevõte.
1967. aastal asutatud Swedbank Robur on üks Skandinaavia juhtivaid fondivalitsejaid, kus hallatakse 3 miljoni kliendi vara kogumahus ligi 70 miljardit eurot.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Standard ERP on integreeritud äritarkvara keskmistele ja suurtele ettevõtetele.

Standard ERP ühendab endas traditsioonilise ettevõtte ressursiplaneerimise (ERP) ja kliendihalduse (CRM) kõrval laialdasel hulgal erilahendusi lähtuvalt ettevõtte spetsiifikast ning vajadustest.

Valdkonna tööpakkumised

Südameapteek otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Pharma Holding OÜ

31. märts 2018

Replace otsib RAAMATUPIDAJA-LAOARVESTAJAT

Replace OÜ

23. aprill 2018

Uudised

Tööriistad