Postkontorid alternatiiviks pangakontoritele

Eesti Postil on rohkem kui 300 postkontorit üle Eesti, kus inimesed saavad kasutada postipanga teenuseid. 

Täna saab postipangas sooritada maksekorraldusi, teha sularaha sissemakseid, võtta kontolt välja sularaha, kontrollida kontojääki ning saada infot tehingute kohta.

Sõlmida saab ka SEB pangalepinguid: avada arveldus- või juuniorkontot, tellida ja kätte saada deebetkaarte, sõlmida arvelduspakettide, internetipanga-, otse- ja püsikorralduslepinguid. Igapäevaseid arveldustehinguid saavad teha kõikide pankade kliendid, SEB Panga klientidele kehtib panga hinnakiri, teiste pankade klientidele lisandub vastava panga ristkasutustasu.

“Viimaste aastate jooksul on pangad sulgenud väikelinnades kümneid kontoreid. Samas on igas Eesti vallas olemas postkontor, kus saab osutada finantsteenuseid, mis on pankade jaoks arvestatav võimalus jõuda maainimesteni,” ütles Eesti Posti juhatuse liige Aavo Kärmas.

Kärmas kinnitas, et finantsteenustel on oluline koht Eesti Posti teenuste valikus. “Eesti Posti postkontorite võrgustik on üle kolme korra suurem kui kõikide pankade pangakontorite võrgustik Eestis kokku. See annab hea võimaluse pakkuda pangateenuseid ka pangakontorite sulgemisel,“ selgitas Kärmas.

 Tema sõnul on Eesti Post valmis läbi rääkima nii kohalike kui ka rahvusvaheliste partneritega, kellele võiks huvi pakkuda finantsteenuste osutamine Eesti Posti jaevõrgu kaudu. Praegu teeb Eesti Post koostööd SEB Pangaga.
Postipanga teenus on kättesaadav 315 postkontoris üle Eesti.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

TAAVI PALK – parim valik kõigile palgaarvestajaile

Töötasude arvutamist ja maksustamist puudutava seadusandluse igaaastane muutumine ja uute peensuste jätkuv lisandumine on palgaarvestusest teinud ühe komplitseerituma valdkonna finantsarvestuses.

SmartAccounts – Raamatupidamistarkvara Sinu ettevõttele

SmartAccounts on veebipõhine raamatupidamistarkvara, mis on suunatud väikese ja keskmise suurusega uuendusmeelsetele ettevõtetele, kelle jaoks on oluline lihtsus ja kasutajamugavus. SmartAccounts raamatupidamistarkvara kasutavad nii ettevõtted, kellel on mõned kanded kuus kui ka ettevõtted, kes väljastavad sadu müügiarveid päevas.

Valdkonna tööpakkumised

LeapIN Business Services is looking for an ACCOUNTANT

LeapIN Business Services OÜ

20. aprill 2018

SOCAR Trading otsib PEARAAMATUPIDAJAID

Manpower OÜ

25. märts 2018

Uudised

Tööriistad