Postkontorid alternatiiviks pangakontoritele

Eesti Postil on rohkem kui 300 postkontorit üle Eesti, kus inimesed saavad kasutada postipanga teenuseid. 

Täna saab postipangas sooritada maksekorraldusi, teha sularaha sissemakseid, võtta kontolt välja sularaha, kontrollida kontojääki ning saada infot tehingute kohta.

Sõlmida saab ka SEB pangalepinguid: avada arveldus- või juuniorkontot, tellida ja kätte saada deebetkaarte, sõlmida arvelduspakettide, internetipanga-, otse- ja püsikorralduslepinguid. Igapäevaseid arveldustehinguid saavad teha kõikide pankade kliendid, SEB Panga klientidele kehtib panga hinnakiri, teiste pankade klientidele lisandub vastava panga ristkasutustasu.

“Viimaste aastate jooksul on pangad sulgenud väikelinnades kümneid kontoreid. Samas on igas Eesti vallas olemas postkontor, kus saab osutada finantsteenuseid, mis on pankade jaoks arvestatav võimalus jõuda maainimesteni,” ütles Eesti Posti juhatuse liige Aavo Kärmas.

Kärmas kinnitas, et finantsteenustel on oluline koht Eesti Posti teenuste valikus. “Eesti Posti postkontorite võrgustik on üle kolme korra suurem kui kõikide pankade pangakontorite võrgustik Eestis kokku. See annab hea võimaluse pakkuda pangateenuseid ka pangakontorite sulgemisel,“ selgitas Kärmas.

 Tema sõnul on Eesti Post valmis läbi rääkima nii kohalike kui ka rahvusvaheliste partneritega, kellele võiks huvi pakkuda finantsteenuste osutamine Eesti Posti jaevõrgu kaudu. Praegu teeb Eesti Post koostööd SEB Pangaga.
Postipanga teenus on kättesaadav 315 postkontoris üle Eesti.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad