FT: Baltikumi parimad on Raidla Lejins & Norcous ja Swedbank Markets

Financial Times ja samasse kontserni kuuluv globaalne tehinguseirele keskenduv Mergermarket valisid parimaks tehingute nõustajaks Baltikumis advokaadibüroo Raidla Lejins & Norcous, parimaks finantsnõustajaks nimetati Swedbank Markets.

Raidla Lejins & Norcous tehingute valdkonna juhi Sven Pappi sõnul on nõustajate jaoks tegemist väga kõrgelt hinnatud auhinnaga. "Ühinemiste ja omandamiste (M&A) valdkonnas on tegemist absoluutse tipptasemega. Sügav kummardus kogu meie meeskonnale ja klientidele, kellega oleme vaatamata rasketele aegadele viinud lõpule mitmeid keerukaid tehinguid", ütles Papp.

Ta lisas, et keerulises majandusolukorras on ka tehingud oluliselt komplekssemad, tekitavad enam vaidlusi või jäävad sootuks katki. 2011. aastal büroo poolt nõustatud tehingutest tõi Papp välja Silmeti müügi Molycorpile, Kaleva Traveli omandamise Carlson Wagonlit Traveli poolt, Kohtla-Järve Soojuse müügi Viru Keemia Grupile, National Semiconductori omandamise Texas Instruments poolt, Adam Auto SIA omandamise Amserv Grupi poolt, Runway SIA omandamise BaltCapi poolt, Swedbanki investeeringu Arealisesse ja ONOFF kauplusteketi müügitehingu. Börsitehingutest oli kaalukaim Global Portsi IPO Londoni börsil.

Läti projektidest oli 2011. aasta suurim tehing Baltkom TV SIA omandamine AXA Private Equity ja Resource Partners poolt ning Leedu projektidest Valeant Pharmaceuticals International Inc omandamine Sanitas AB poolt, mis oli viimase viie aasta suurim tehing Leedu turul.

Hea teada

1993. aastal asutatud Raidla Lejins & Norcous (RLN) on Baltikumi juhtiv täisteenust pakkuv advokaadibüroo, kelle meeskonnas Eestis, Lätis ja Leedus on kokku 110 advokaati.
Büroo kuulub ka Põhja- ja Baltimaid ühendavasse RR ALLIANCE ühendusse, mille liikmed on Raidla Lejins & Norcous bürood Baltikumis ja Skandinaavia juhtiv advokaadibüroo Roschier Soomes ja Rootsis.
Raidla Lejins & Norcous partnerid on Toomas Vaher (juhtivpartner), Jüri Raidla (vanemapartner), Sven Papp, Raino Paron, Jaanus Ikla, Ants Nõmper ja Arne Ots. Lisainfo www.rln.ee

 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad