Autor: Lemmi Kann • 5. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TARK GRUNTE SUTKIENE read saavad täiendust 

Oktoobrist liituvad advokaadibürooga TARK GRUNTE SUTKIENE Põhjamaade juhtiva advokaadibüroo Hannes Snellman endine partner Magnus Pousette ja endine KPMG Baltics AS juhtiv maksunõustaja Aidi Kallavus.

Magnus Pousette töötas advokaadibüroo Hannes Snellman Helsingi kontoris 27 aastat, neist 22 partnerina. Nende aastate jooksul kasvas 7 advokaadiga Soome büroo Põhjamaades ja Venemaal 170 praktiseeriva advokaadiga bürooks. Täna on Hannes Snellmanil 4 riigis kokku 5 kontorit ja keskendutakse peamiselt tehingute nõustamisele ning vaidluste lahendamisele. Pousette taandus aktiivsest advokaaditööst Soomes 2009. aastal ning elab nüüd alaliselt Tallinnas.

„Aasta tagasi ühinesime Baltikumi üleseks bürooks, täna nõuavad majandussituatsioon ja klientide vajadused veelgi suuremat panustamist teenuse kvaliteeti. Hannes Snellman on olnud aastakümneid Põhjamaade õigusturu lipulaevaks ning meil on väga hea meel, et nende kauaaegne partner Magnus Pousette oli nõus meiega liituma. Esmakordselt asub Baltikumi advokaadibüroos tööle nii kogenud spetsialist Põhjamaadest,“ rääkis büroo juhtivpartner Aare Tark.

Magnus Pousette näeb uues väljakutses huvitavat võimalust rakendada oma kogemust Baltikumi ühe suurema advokaadibüroo arendamisel. „Ma loodan, et suudan Hannes Snellmanis kogetust palju väärtuslikku üle anda oma Eesti, Läti ja Leedu kolleegidele,“ märkis Pousette.

Oktoobri algusest tugevneb oluliselt ka büroo maksuõiguse töögrupp. Meeskonnaga ühineb tunnustatud maksuspetsialist Aidi Kallavus, kes on alates 2004. aastast töötanud KPMG Baltics AS maksunõustajana. Enne seda töötas ta ligi 4 aastat Eesti Maksumaksjate Liidus juristina. Ta on abistanud paljusid ettevõtteid maksusäästlike lahenduste leidmisel, osalenud sadadel maksualastel koolitustel lektorina ning avaldanud artikleid nii Eesti kui ka rahvusvahelise maksustamise teemadel. Samuti on Aidi Kallavus mitmete maksualaste väljaannete kaasautor.

TARK GRUNTE SUTKIENE maksuõiguse töörühma juhi partner Rolan Jankelevitshi sõnul oli maksuõiguse töörühma laienemine vältimatu seoses maksualase töö mahu kiire kasvuga. „Eriti hea meel on meil selle üle, et Aidi näol on tegemist tunnustatud eksperdiga, kes omab kogemusi kõigi kolme Balti riigi maksutemaatika vallas. Just seda vajavad meie kliendid järjest enam,“ ütles Jankelevitsh.

Hea teada

TARK GRUNTE SUTKIENE on asutatud 1991. aastal ning on üks suuremaid ja kogenenumaid äriõigust praktiseerivaid advokaadibüroosid Balti riikides. TARK GRUNTE SUTKIENE meeskonda kuulub üle 80 advokaadi ja juristi Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses. TARK GRUNTE SUTKIENE teeb strateegilist koostööd Valgevene suurima advokaadibürooga Vlasova Mikhel & Partners.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700