PwC endiselt suurim audiitorfirma ka Eestis 

Äsja avalikustatud audiitorfirmade võrgustiku PwC majandustulemused kinnitavad PwC liidripositsiooni maailma audiitor- ja ärikonsultatsioonide turul, käibeliidriks ollakse ka Eestis.

Üleeile raporteeris PwC Reutersi vahendusel 29,2 miljardi dollari suurusest aastatulust 2011. majandusaastal ning sellega kindlustatud liidripositsioonist Big Four'is. Ka Eestis on PwC konkurentidega võrreldes selgelt suurima käibe ja esinduslikuma kliendibaasiga, teatas PwC AS.

Eesti PwC müügikäive 30.06.2011 lõppenud majandusaastal oli 5,8 miljonit eurot, millega PwC oli suurim audiitor- ja konsultatsioonifirma Eestis. Eesti PwC-s töötab 115 professionaali, kes pakuvad lisaks auditile professionaalset maksu- ja ärinõustamist. PwC on audiitoriks kahele kolmandikule Eesti börsiettevõtetest ning avaldatud läbipaistvusaruannete põhjal auditeerib rohkem avaliku huvi üksuseid (45), kui suuruselt kaks järgmist konkurenti kokku.

Hoolimata ebakindlast majanduskeskkonnast on PwC ka Eestis panustanud kasvule - alanud majandusaastal on Eesti PwC võtnud juurde 25 uut töötajat. "Käibeliidriks olemisest isegi rõõmustavam asjaolu, et läbiviidud rahuolu-uuringu põhjal on 96% Eesti PwC klientidest saadud teenusega rahul ning soovitaks meid teistele sarnastele ettevõtetele," ütles Ettevõtte tegevjuhi Ago Vilu.

Ülemaailmselt ulatus PwC  2010/11 majandusaasta müügikäive 29,2 miljardi USA dollarini, kasvades aastaga 10%. PwC globaalses organisatsioonis töötab kokku 169 000 töötajat 158 riigis.  Eesti PwC’s töötab 115 oma ala professionaali.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

RICKMAN TRADE OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Rickman Trade OÜ

23. september 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

Uudised

Tööriistad