Ernst & Young: Eestil läheb hästi, aga ohtusid on piisavalt

Eesti majanduse olukord on tunduvalt parem, kui see oli 2008.-2009. aastal, kuid samas peame hoidma silma peal meie peamistel eksporditurgudel, ütles ETV "Terevisioonis" Ernst & Young Baltic ASi partner Ivar Kiigemägi.

Ernst & Youngi värskelt kokku pandud eurotsooni sügisprognoosi järgi on kõige kriitilisem asi praegu euroalas see, kuidas suudetakse hakkama saada Lõuna-Euroopa võlakriisiga, vahendavad ERR uudised Kiigemäe sõnu.

"Selge on see, et Kreeka valitsus ei suuda oma kohustusi täita, nüüd on vaid küsimus, kas euroala valitsused suudavad nii palju olukorda kontrollida, et see ei vii meid langusesse," nentis Kiigemägi, kelle sõnul ei ole pankrot iseenesest mingi halb asi ning on normaalses majanduses tervendav ja majandust edasi viiv nähtus.

"Aga riigi pankrot - selle kohta ei oska öelda, mis see kaasa tooks. Kindlasti on Kreekas vähemalt pankrotieelne seisukord, seal on vaja võtta vastu väga tõsiseid ja raskeid otsuseid, et majandust saneerida," selgitas saatekülaline.

Eestile ennustab audiitorfirma Ernst & Young koostöös Oxford Economicsiga täna avalikustatav sügisene eurotsooni majandusprognoos keskmisest edukamat majanduslikku tulevikku, ekspordikasvu ja töötuseprotsendi langust.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

RAMIRENT otsib oma AR osakonda SOOME GRUPI JUHTI

Ramirent Shared Services AS

02. oktoober 2018

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

Uudised

Tööriistad