Välismaise finantsasutuse peale kaebamine lihtsustus

Tarbijakaitseamet liitus rahvusvahelise finantsvaidluste kohtuvälise lahendamise võrgustikuga FIN-NET, mis teeb ELis asuva finantsasutuse kohta kaebuse esitamise lihtsamaks.

Tarbijakaitseameti peadirektor Andres Sooniste: „Liitumine FIN-NETiga annab tarbijale võimaluse esitada kaebus teises liikmesriigis asuva finantsasutuste suhtes otse vastava riigi pädevale asutusele või soovi korral ka läbi Eesti Tarbijakaitseameti, mis teeb talle avalduse esitamise lihtsamaks.“

FIN-NET  on  2001. aastal EL komisjoni algatusel loodud piiriüleste finantsvaidluste kohtuvälise lahendamise üleeuroopaline võrgustik, kuhu kuuluvad kõik Euroopa Liidu liikmesriigid ning Norra, Island ja Liechtenstein.

Võrgustiku eesmärk on hõlbustada nende vaidluste kohtuvälist lahendamist, kus tarbija ja finantsteenuste pakkuja (pank, kindlustusselts, jne) asuvad erinevates liikmesriikides. Võrgustiku kuuluvad asutused võtavad vajadusel tarbija avalduse vastu ja edastavad selle pädevale kohtuvälisele menetlejale vastavas liikmesriigis.

Samuti on tarbijal õigus saada Tarbijakaitseametilt piiriülese kaebuse esitamise kohta informatsiooni ja abi.  

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

RAMIRENT otsib oma AR osakonda SOOME GRUPI JUHTI

Ramirent Shared Services AS

02. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad