Jäta meelde: viis ebatervislikku toitu

Kui soovid kaalust alla võtta või kaalu hoida, siis soovitame järgnevast viiest toidust loobuuda, kirjutab kaaluabi.ee.

Siiski, kõike võib süüa mõistlikus koguses, kuid kui need viis toitu kuuluvad sinu lemmikute hulka, on kaaluga raske sõbraks saada:

1. Suhkruvabad kompvekid
Kas kuulud nende hulka, kel on alati suhkruvaba komm kotis? Pea aga meeles, et „suhkruvaba“ ei tähenda „kalorivaba“. Ühes suhkruvabas karamellis on keskmiselt 7 kalorit ehk kui 10 tükki ära sööd, on see kokku 70 kalorit ning see on juba päris suur kogus.
  
2. Oliivõliga kartulikrõpsud
Või vähendatud rasvasisaldusega. Toodetud selleks, et tunduksid meile tervislliku valikuna, kuid mõtle veelkord järele. Ca 200 grammises kartulikrõpsupakis on üle 900 kcal. Pähklid oleksid palju tervislikum valik, kuid ka neis on palju kaloreid, nii et peotäiest on täiesti piisavalt.
  
3. Pesto
 Maitsev ning oivaline kaaslane pastatoodete kõrvale. Kuid kas teadsid, et supilusikatäies pestos on ca 100 kcal? Seega on tervislikus pastasalatis või kastmes peagi väga palju kaloreid. Kui pestost ei soovi loobuda, arvuta kokku päevase toidu teised kalorid, sest keha peab täpset arvestust, olenemata sellest, kui tervislik see toit on.
  
4. Sorbett
Tervislik valik tavalise jäätise asemel. Või ei ole see nii? Vähemalt paljud küll usuvad seda. Kuigi sorbetis ei ole palju rasva, on seal hunnikus suhkrut ning sageli on kalorisisaldus kõrgem isegi kui koorejäätises.
  
5. Kanakints
Kananaha rasvast on paljud kuulnud, kuid kas tead, kui palju rasva seal tegelikult on? Nahata kanakintsus on ca 158 kalorit ning nahaga kanakintsus ca 336 kalorit. Ehk kananahast loobumine on hea mõte, jätkates samal ajal kanaliha söömist. Kanaliha on tervislik, lahja, valgurikas ning täidab hästi kõhtu.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

PRYSMIAN GROUP BALTICS AS otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Prysmian Group Baltics AS

01. august 2018

Uudised

Tööriistad