Lang: ärge riskige välismaale reisimisel

Eesti kodanikel ei maksaks ülearu riskida ning maailma ohtlikesse piirkondadesse reisida, huvitavaid elamusi saab ka kodumaalt, arvas valitsusjuhi ülesandeid täitev kultuuriminister Rein Lang.

Reisihuvilistel tasuks enne kohvrite pakkimist heita pilk välisministeeriumi kodulehele, kus on toodud ära need riigid, kus ei ole turvaline viibida, vahendas ERR Langi soovitust. "Ma saan aru, et seikluste himu on väga suur, aga see seiklushimu võib kaasa tuua Eesti riigile ja tema maksumaksjatele üsna suuri kulutusi," ütles Lang.

Rahandusminister Jürgen Ligi märkis omalt poolt, et kaugel maal hätta sattumine ei ole enam ainult kellegi isiklik asi, vaid ka arvestatav koormus tervele ühiskonnale. "Ärge, uhuumehed ega keegi teine, valage õli tulle nendele retkedele," ütles Ligi.

Välisministeerium soovitab lisaks Liibanonile vältida reisimist veel 21 riiki Põhja-Aafrika ja Araabia-riiki.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

RAMIRENT otsib oma AR osakonda SOOME GRUPI JUHTI

Ramirent Shared Services AS

02. oktoober 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

Uudised

Tööriistad