Veebis saab töötajaid esindama õppida

Usaldusisikud saavad nüüd veebikoolituskeskkonnas õppida töötajate esindamist suhetes tööandjaga.

 “Teadmised sellest, kuidas koostöös tööandjaga muuta tööelu paremaks, kuluvad ära kõigile – nii neile, kelle töötingimused on head, kui ka neile, kellel suhetes tööandjaga sageli probleeme ette tuleb,” kinnitas Ametiühingute Keskliidu juht Harri Taliga . “Eriti vajalikud on need teadmised ja oskused aga neile, kes on juba valitud töötajaid esindama suhetes tööandjaga või kes kaaluvad usaldusisikuks hakkamist,” lisas ta.

Veebikoolitus annab ülevaate sellest, mida tähendab olla usaldusisik, kuidas ja millistes küsimustes suhtleb usaldusisik tööandjaga ning kuidas lahendada töökohal tekkida võivaid probleeme. Lisaks saab veebikoolituse läbinud inimene ülevaate ka olulisematest punktidest töölepingu seaduses ja teistes tööõigusaktides.

Koolitus koosneb helitekstiga slaididest, lisaks on võimalik kogu koolitusmaterjali ka lugeda tekstina, alla laadida või välja printida. Osaleja läbib viis peatükki, mille järel saab oma teadmisi testiga kontrollida. Õpe võimalik nii eesti kui vene keeles. 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad