Veebis saab töötajaid esindama õppida

Usaldusisikud saavad nüüd veebikoolituskeskkonnas õppida töötajate esindamist suhetes tööandjaga.

 “Teadmised sellest, kuidas koostöös tööandjaga muuta tööelu paremaks, kuluvad ära kõigile – nii neile, kelle töötingimused on head, kui ka neile, kellel suhetes tööandjaga sageli probleeme ette tuleb,” kinnitas Ametiühingute Keskliidu juht Harri Taliga . “Eriti vajalikud on need teadmised ja oskused aga neile, kes on juba valitud töötajaid esindama suhetes tööandjaga või kes kaaluvad usaldusisikuks hakkamist,” lisas ta.

Veebikoolitus annab ülevaate sellest, mida tähendab olla usaldusisik, kuidas ja millistes küsimustes suhtleb usaldusisik tööandjaga ning kuidas lahendada töökohal tekkida võivaid probleeme. Lisaks saab veebikoolituse läbinud inimene ülevaate ka olulisematest punktidest töölepingu seaduses ja teistes tööõigusaktides.

Koolitus koosneb helitekstiga slaididest, lisaks on võimalik kogu koolitusmaterjali ka lugeda tekstina, alla laadida või välja printida. Osaleja läbib viis peatükki, mille järel saab oma teadmisi testiga kontrollida. Õpe võimalik nii eesti kui vene keeles. 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

RAMIRENT otsib oma AR osakonda SOOME GRUPI JUHTI

Ramirent Shared Services AS

02. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad