Luiga Mody Hääl Borenius nimeks sai Borenius

Borenius Grupi advokaadibürood Tallinnas, Helsinkis, Riias ja Vilniuses kannavad nüüdsest nime Borenius.

Luiga Mody Hääl Borenius ärinimi on nüüdsest eesti keeles advokaadibüroo Borenius ja inglise keeles Attorneys at Law Borenius. Uuendusega kaasneb ka uus logo.

„Nime korrastamine on tingitud vajadusest seostada meie identiteet veelgi selgemalt enam kui 200 advokaati ühendava Borenius Grupiga, mille vanim liige -  Helsingi büroo, tähistab sel aastal juba oma sajandat tegutsemisaastat, andes sellega kogu büroode võrgustikule märgistuse, mis kõneleb selget keelt kvaliteedist, järjepidevusest, usaldusväärsusest ja stabiilsusest," kommenteeris nimevahetust büroo vanempartner Sten Luiga.

„Meie kohapealsetele klientidele avab Borenius Grupi pikaajaline strateegia veelgi enam võimalusi pääseda Põhjamaade ja Baltimaade turgudele ning saada kvaliteetset õigusabi kõikides grupi asukohamaades. Usume, et kliendid võtavad meid uue nime all hästi vastu ja omalt poolt oleme ikka valmis abistama kõikides õigusküsimustes," lisas büroo juhtivpartner Marti Hääl.

Advokaadibüroo Borenius on Eesti üks suuremaid advokaadibüroosid, mis osutab õigusteenuseid kõigis majandusvaldkondades, muu hulgas panganduses, infotehnoloogias, kaubanduses, tööstuses, meedias, kinnisvara- ja ehitussektoris, energias ning põllumajanduses. 
Büroo klientideks on äriettevõtted, riigi- ja kohaliku omavalitsuse üksused ning erainvestorid. 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

PRYSMIAN GROUP BALTICS AS otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Prysmian Group Baltics AS

01. august 2018

Uudised

Tööriistad