Töölepingu seaduse käsiraamat jõudis veebi

Alates tänasest on elektrooniline töölepingu seaduse käsiraamat igale huvilisele tasuta kättesaadav nii eesti kui ka vene keeles.

Ametiühingute keskliidus tutvustatakse täna äsjavalminud elektroonilist töölepingu seaduse käsiraamatut, millega kõik huvilised saavad tutvuda SIIN. Käsiraamatust on olemas nii eestikeelne kui ka venekeelne versioon.

"See uudne ja kasutajasõbralik abivahend selgitab lihtsalt ja arusaadavalt, mida tuleb arvestada töölepingu sõlmimisel, muutmisel ja lõpetamisel, kuidas peavad töötaja ja tööandja omavahel korrektselt suhtlema, millised on nende õigused ja kohustused, mida tuleb silmas pidada töövaidluste puhul ning milline kaitse on tagatud töö kaotanud inimesele," rääkis ametiühingute keskliidu esimees Harri Taliga.

Materjali parema mõistmise huvides täiendavad animatsioone videoselgitused ja praktilisest tööelust pärit ülesanded, samuti viited vajalikele seadusepügalatele.

Töölepingu seaduse e-käsiraamatu valmimist toetas Euroopa Sotsiaalfond Elukestva Õppe SA Innove vahendusel.

 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad