Baltikumi parim maksunõustaja on SORAINEN  

Advokaadibürood SORAINEN auhinnati eilsel mainekal International Tax Review Euroopa maksunõustamise auhinnatseremoonial Londonis Baltikumi Aasta Maksunõustaja tiitliga.

SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma tunnustati selle rahvusvahelise auhinnaga teist aastat järjest.

SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma hindamisel lähtuti hiljutistest maksuasjadest, mis hõlmasid esimest käibemaksukaasust Läti Riigikohtus, samuti Western Unioni, Heidelberg Balticumi, Euler Hermes Kreditversicherungsi ja Södra Eesti nõustamist komplekssetes maksuküsimustes.

“Alati on raskem võita sama auhinda kaks aastat järjest, kui pälvida see tiitel esimest korda. Seega, olla taas tunnustatud kui parim Baltikumi maksunõustaja on meile suur võit,“ kommenteeris Kaido Loor, SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma juht.

SORAINEN pälvis maineka tiitli kõige uuenduslikumate lähenemiste eest rahvusvahelistes ja piiriülestes maksunõustamistes regioonis. „See annab meie klientidele kindlust usaldada meid veelgi keerukamates küsimustes,“ lisas Loor.

Euroopa maksunõustamise auhindu Baltikumi arvestuses hakati välja andma 2010. aastal. Baltikumi Aasta Maksunõustaja tiitlile kandideerisid lisaks SORAINENile ka Deloitte, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers ja LAWIN.

Ettevõtteid hindasid International Tax Review sõltumatud spetsialistid koostöös maksunõustajate, advokaatide, maksuspetsialistide ja ettevõtete juristidega.

1990. aastast ilmuv International Tax Review on saavutanud rahvusvaheliste maksustrateegiate valdkonnas kõige autoriteetsema väljaande positsiooni kogu maailmas.
International Tax Review kuulub Euromoney Legal Media gruppi.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad